mandag 24. september 2018

Nsb barn gratis helg

Det betyr at dagens aldersgrenser hvor barn under fire år reiser gratis , fra denne datoen . Det innebærer at mange barn ikke lenger kan reise gratis i følge med en voksen. Reiser fortsatt barn gratis i følge med voksne i helger? Kathrine Westegaard til NSB. Vi gir rabatt til blant annet barn , studenter og reisende over år. Du kan ta med inntil fire barn under år gratis.


For å bruke familierabatten må du ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett, og være. Hørte noe om at barna kjører gratis på toget i helgen. Nsb har vel fast et barn gratis per voksen tror jeg . Til neste år vil barn kunne reise gratis inntil de fyller år.


Men om dette også skal gjelde på NSBs tog, er ikke avklart. I dag reiser barn gratis opp til fire år og de betaler barnebillett, altså halv pris, . Snart kan du ikke lenger ta med barn gratis på toget. De yngste reiser gratis. Billetten er gyldig i app og på . Er det fri for barna å reise med tog i helgen , med voksne?


Et barn under går alltid gratis med en som betaler voksen billett. På lørdager og søndager reiser inntil fire barn gratis sammen med en. Aldersgrensen er nå år. På alle NSBs tog kan ett barn , til og med år, reiser gratis i følge med en voksen på ordinærbillett.


I helgen blir prisforskjellen enda større. Barn under år reiser gratis. Nordlandsbanen stengt i helga. Kjøp barnebillett til sykkelen, var NSBs råd til Astrid Arntzen. Man må sannsynligvis vite på forhånd at sykkel er et barn i denne sammenheng, . Ledsager reiser gratis.


Elever ved videregående og ungdomsskole kan kjøpe billett som barn (opp til år) eller . Les mer om Flytogets app. Visste du at alle barn reiser gratis med Flytoget i følge med en voksen? Skal du reise med tog i helgen ? Fra og med første helg i august kan en fullt betalende voksen ta med seg inntil en voksen og tre barn under år gratis på reiser med . Norsk Redningshunder som er i tjeneste reiser gratis med NSBs tog. Reiste fast nesten hver helg en timesrute, og når jeg ikke hadde hunden min . Ombo Bondelag er et aktivt lag som feiret år som lag i helga. Parkering i Halden sentrum er gratis etter kl 17.


NSB : Nesten Sant Budskap. Turen tar rundt seks og en halv time, les mer på: nsb. Dessuten førte innføringen av familietilbudet med to barn gratis pr. På perrongen står hennes to barn igjen alene.


I Jåttåvågen måtte de vente minutter før de kunne ta lokaltoget tilbake gratis. Vår priskalkulator er et hjelpemiddel som viser beste tilbud ut ifra alder, antall reiser og. Periodebillettene deles inn . Student over år:Hva. For ni år sidan var det éitt barn på øya. Store mengder regn på vei - varsler flom i helga.


Her stenges Ei helga. Få barn i Øystre Slidre får hjelp fra barnevernet. Schibsted vurderer å legge ned avdelingen på Fagernes: 1arbeidsplasser står i fare. Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.


Røyken får ny idrettshall til millioner gratis – i tre. Vil du se teater, høre musikk eller lete etter gode loppefunn - Du kan gjøre alt det i helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg