torsdag 26. januar 2017

Matteoppgaver 5 trinn pdf

Nasjonale prøver i regning 5. Markus får 3kr av bestemor. Han skal dele pengene med søsteren sin slik at hun får halvparten av. Her kan du finne en halvårsprøve laget for 5. Halvårsprøve matematikk trinn FASIT.


Kartleggeren øvingshefte – Matematikk – M. Multiplikasjon og divisjon. Addisjon og subtraksjon. Hvilket av disse tallene vil bli til 6hvis vi runder av til nærmeste hundre? Praktiske matteoppgaver i måling for 5. Da vi i vår jobbet med måling med 5. Her er de vedlagt som PDF fil:. Tre tusen og tjuetre kan skrives soa.


Oppgaveark for gangetabellen. Alle målingene som er tatt brukes som grunnlag for å lage matteoppgaver som. Lærerike programmer og klipp innenfor temaene tall og algebra. Matteoppgaver innen temaene tall, de fire regneartene og mer.


Noen venner er i kiosken. Til sammen betaler de kr. Sjokoladen koster kr. Teknologi og Design som fag. Herman undersøkte hvor mange søsken elevene i gruppa hans har.


Forslag på oppgaver: 9. Antall elever i gruppa. Hun må betale rente på lånet hvert år. CAPPELEN DAMM AS Faktor terminprøve 8. Du har timer totalt på prøva. Hjelpemidler del 1: Skrivesaker, passer, . Det lages stadig nye oppgaver til treningsleiren, og nå er det laget og lagt ut 2nye oppgaver for 1. Mobbing - Beredskapsplan på Askimbyen skole. For elever, lærere, studenter og foreldre i norsk skole.


Egne sider for alle matematikkurs i norsk skole. Mange eksamensoppgaver å prøve seg på. De fem temaene vi har plukket ut for deg i matematikk er: Geometri I denne teksten kan du lære om geometriske figurer.


Problemløsningsoppgaver – PDF ; Eksempler på rike oppgaver:. Hvor mange steinheller er det til sammen i figur ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg