tirsdag 30. april 2019

Reiser for pensjonister

På våre turer betaler du ikke enkeltromstillegg. Det er et begrenset antall enkelrom pr. Gode opplevelser på trygge reiser. Senior Travel er et reiseselskap for de som trenger noe mer!


Tilrettelagt for rullestoler og rullator. Seniorferie er et reiseselskap for seniorer og pensjonister i alle aldre. Flesteparten av våre kunder reiser med oss flere ganger, og tar gjerne med seg venner . Lengter du etter en skikkelig god ferie, er høsten en ypperlig tid å reise på. Mange pensjonister liker å reise , men ikke alle liker å reise helt på egen hånd. Våre leserturer er for deg som ønsker kvalitet, trygghet og innholdsrike reiser.


Og de som har tid til slike reiser er jo pensjonistene , sier Jacobsen. Skal du reise på pensjonisttur eller på tur med laget eller foreningen? En gruppereiser er en sosial og hyggelig måte å oppleve verden på.


Turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Du får godt reisefølge og en engasjert og sosial . Reis bort dager eller mer, til det spanske fastlandet, Kanariøyene, Amalfikysten, Malta og flere andre reisemål. Du velger selv når du vil reise og hvor lenge . Aktive og sosiale voksne, som har lyst til å lære nye steder og mennesker å kjenne. Her kan du se eksempler på steder dere kan reise på pensjonisttur med oss. Reisene våre spenner vidt . Vi kan selvsagt lager turer til andre steder også.


Vi arrangerer hvert år turer til ca. Kyprosreisen er et norsk reisebyrå som spesialiserer seg på å arrangere trygge, rimelige og opplevelsesrike reiser til norske pensjonister og eldre. Alfa Travel er kjent som Trygge reiser for godt voksne og Symfoni-turer. To pensjonister på tur sittende på benk med utsikt ut over havet.


Har din pensjonistforening planer om å reise på dagstur eller en lengre reise ? Dersom dere er en vennegjeng med pensjonister eller en forening som elsker å reise og som er opptatt av gode opplevelser, så kan vi ordne med en reise dere . Seniorreiser er for deg som har lyst og overskudd til å reise ut i verden sammen med andre som er på det samme stedet i livet. De som tror at alle studenter reiser for halv pris på toget tar feil. Det gjør også de som tror at det kun er pensjonister og uføretrygdede som får . Prisen bestemmer du selv og det er ingen gebyrer på våre gavekort.


Hvis de ikke er på reise , drømmer de om neste tur. Nå som de begge er pensjonister kan de i enda større grad reise når de vil. Nå lanseres det egne charterturer for pensjonister fra flere flyplasser i Norge.


Fra februar til april vil pensjonister i Vestfold kunne reise til Tyrkia . En stor del av gjestene på Solgården er pensjonister. Solgården er et feriested som passer for alle, om du reiser alene, med familien, eller i en stor gruppe. Stadig flere eldre mennesker reiser til eksotiske destinasjoner. De var tydeligvis på farten for å nyte livets glade dager som pensjonister. Tilbudet vil rette seg til eldre som ønsker å komme til Syden, men som ikke ser seg i stand til å reise alene.


De vil få komme til varme strøk på en . Når du blir pensjonist har du god tid til å dra på ferie, og dagens generasjon pensjonister reiser som aldri før. De gamle reklamefilmene har fokusert på det dalende antallet fødsler i Danmark, og oppfordret dansker til å reise for å øke sexlysten. Pensjonister er generelt flinke til å . De går fotturer, sykler og spiller golf, og liker å reise sammen . I pinsen arrangeres singel- reiser til den magiske øygruppa, midt i. Det blir i så fall første gang jeg reiser til syden, sier leder i Eldrerådet i. Vi gjør oppmerksom på at pensjonister ikke har krav på fradrag for. Reis trygt ned til varmen med oss. Bestill hos Vitalreiser i dag - en personlig charterarrangør.


Flytter du til utlandet er det likevel viktig at du setter deg inn i hvordan det påvirker pensjonen din og retten til helsetjenester i Norge og utlandet. Vi har stor tro på at de fleste av flyene blir fylt opp, siden terskelen for å reise er mye mindre hos pensjonister dersom de kan ta et direktefly fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg