fredag 4. oktober 2019

Overvåket

Slik blir du overvåket. Du blir sporet på mange ulike måter, avhengig av hvilke nettsider du besøker, og hva slags tjenester og maskiner du bruker. Har du mistanke om at din mobiltelefon er overvåket eller avlyttet? I denne artikkelen vil vi forklare deg hvilke tegn du burde være på utkikk . Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia!


Overvåkning er den aktivitet som mennesker gjør for å samle informasjon om atfer aktiviteter og hendelser utført av andre mennesker og dyr. Blir du avlyttet eller overvåket ? I en tidligere artikkel på bloggen skrev jeg om hvordan man identifiserer kjennetegnene på at en mobiltelefon er . Det er vanskelig å definere helt klare og tydelige grenser for hvilke områder det er tillatt å overvåke. Det vil alltid finnes unntak. Denne siden gir derfor ikke en . Tolldirektoratet må betale 900. Bare i London overvåkes innbyggerne mer.


Kameraene fanger deg ikke bare inn på offentlige steder, men i hurtigmatkiosker, klesbutikker og musikkforretninger. Nå er det avslørt at en rekke apper overvåker deg uten at du vet det. OVERVÅKNINGSMASKIN: – Smarttelefonen er en versting når det gjelder overvåking. Jeg vil kalle den en overvåkingsmaskin, sier ekspert . Tillitsvalgte anklager riggselskapet Transocean for å harselere med ansatte og drive med ulovlig videoovervåkning. Over millioner mennesker skal ifølge en nederlandsk hacker til enhver tid være overvåket av kinesiske myndigheter.


Regjeringen ønsker å gi politiet og PST større mulighet til å overvåke mobiltelefoner, utføre romavlytting, kameraovervåking og teknisk sporing. KONTROLLERT: Marie ble fysisk og psykisk mishandlet av ektemannen i over ti år. De siste åra sporet han henne gjennom telefonen, . Mange føler seg overvåket. Over halvparten av Oslos befolkning mener mobilapper som sporer bevegelsesmønsteret deres truer personvernet.


Veiprising skal erstatte bompenger og gjøre innkrevingen mer rettferdig. Kritikerne mener ordningen vil føre til overvåkning og at bilistene . Mord og mysterier fra ny, islandsk krimforfatter. Like oppunder jul blir en død kvinne funnet i en fiskehytte i Reykjavík. Alt tyder på at hun har dødd av . Så å si alle bevegelsene våre kan nå spores, registreres, lagres og analyseres.


Myndigheter, kommersielle aktører og ulike nettverk er allerede godt i gang med. Glenn Greenwald fra Norges . Kinesisk selskap overvåket millioner innbyggere – dataene lå fritt ute på internett. Av Øyvind Skogmo Hansen, 18.


Adgangskontrollsystemet logger brukernes passeringer, men det tillater ikke overvåking av de ansatte. Personvernreglene i GDPR gir enda tydeligere . Den siste boka fra en tidligere overvåker – Ronald Bye – og en overvåket – Finn Sjue – er blitt . Når politiet overvåker kriminelle lytter de samtidig til tusenvis av samtaler mellom ikke-mistenkte, og til advokatsamtaler. Nå krever Advokatforeningen mer . KONGSVINGER: I løpet av de neste to årene vil alle landets grenser være kameraovervåket. Det å holde seg u- overvåket på Internett er i utgangspunktet ingen enkel affære.


Det er mange som ønsker å se deg i kortene og vite hva du . Eva Helen Dragsten og Renate Øverland har begge følt seg overvåket på sin arbeidsplass i henholdsvis Skatteetaten og Statens lånekasse. Telenor stanser praksisen umiddelbart. Overvåking , virksomhet for å føre kontroll med eget lands sjø- og luftterritorium. I Norge utføres militær overvåking ved hjelp av sjø- og luftstridskrefter, radar og . Systematisk overvåking er en realitet. Forfatter, Bye, RonaldSjue, Finn.


Toril Terkelsen, Norge. Gnist-barnehage føler seg overvåket. Gnist klager på observatører som til enhver tid holder deres ansatte under oppsyn i Trøa barnehage. Smak på den: Barn og unge er ulovlig overvåket i flere år i skoletiden.


Etter søkelyset fra Innherre skar . Dette er smaken av skandale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg