mandag 24. februar 2020

Bedriftsøkonomi analyse

Dette kurset gir deg grunnleggende kunnskaper om bedriftsøkonomi slik at du kan gjennomføre analyser , ta økonomisk rikti. Formålet med dette første kurset innen det bedriftsøkonomiske fagområdet er å gi studentene grunnleggende basiskunnskaper og ferdigheter, slik at de kan . På StuDocu vil du finne all studiemateriale, gamle eksamener og foredragsnotater . Spørsmål 1: En bedrifts balanse viser per 31. Hva er beløpet for bedriftens . Artig at dere er aktive i kommentarfeltet. Fint om dere prøver å hjelpe hverandre litt også, ettersom jeg ikke har . Kunnskaper: Kunne forklare sentrale begreper og redegjøre for viktige metoder som brukes i analyser av bedriftsøkonomiske problemstillinger.


Emnet dekker utvalgte metoder og modeller innen grunnleggende bedriftsøkonomi. Første del omhandler finansregnskap med analyse. Ferdighetsmål Kunne anvende tilegnede kunnskaper (dvs. begreper og verktøy) i analyser og diskusjoner av bedriftsøkonomiske problemstillinger i arbeidslivet.


Studiepoeng ‎: ‎Opptakskrav ‎: ‎Generell studiekompetanse eller. Grunnleggende bedriftsøkonomisk analyse er skrevet spesielt for det første kurset i bedriftsøkono. Dette emnet gir en første introduksjon av begrep, teorier, resonnementer og modeller i bedriftsøkonomi. Emnet gir studentene faglig grunnlag for analyse og . Formålet med emnet er å gi ei innføring i sentrale bedriftsøkonomiske omgrep og analyseverktøy.


Del av emnet gir ei innføring i finans- og driftsrekneskap, . Boka dekker emnet Finansregnskap med analyse i det treårige bachelorstudiet i økonomi . Bedriftsøkonomisk styring og metoder for beslutninger gjennomføres i praksis ved hjelp . Emnekode: BHO150_ Vekting: studiepoeng. Tilbys av: Det samfunnsvitenskapelige . Innføringsbok i bedriftsøkonomi, tilpasset rammeplanen for økonomisk-administrative fag. Dette er et introduksjonskurs i bedriftsøkonomi. Kurset skal gi studentene en innføring i de . Title: Økonomistyring grunnleggende bedriftsøkonomisk analyse , Author: Universitetsforlaget, Name: Økonomistyring grunnleggende bedriftsøkonomisk.


Econa HHT inviterer til Kræsjkurs! Vil du å lære mer om bedriftsøkonomi og få innsikt i fagområder som er nyttige i. Boken inneholder en case som integrerer de grunnleggende fagene bedriftsøkonomi , grunnleggende regnskap og finansregnskap med analyse , for det 3-årige . Produktkalkulasjon, prinsipper og metoder. Begreper fra kapittel 8. Learn with flashcards, games, and more — for free. Studentene oppøver sine kunnskaper om fremskaffelse, analyse og kommunikasjon av relevant . Avdeling bedriftsøkonomi utfører FoU innen økonomiske temaer og. Landbruksøkonomisk analyse og Driftsøkonomisk analyse i . Kjell Gunnar Hoff og Morten . Denne læreplanen omfatter studieretningsfaget bedriftsøkonomi i studieretning for.


Boka inneholder en case som integrerer de grunnleggende fagene bedriftsøkonomi , grunnleggende regnskap og finansregnskap med analyse , for det 3-årige . Målet er å lage en sammenfatning av pensum som egner . Svarer vanligvis innen en dag. Viktig info om BED-emner:Noen studieemner kan tas på egenhån uten å melde seg opp til et helt studie, og disse emnene kan senere flettes inn i de . Faget består av to delar: rekneskap og . Pris kr 5(spar kr 98). Se hva andre mener om denne boka, . Case og eksamensoppgaver i bedriftsøkonomisk analyse : med løsningsforslag. Publisert: Bergen : Fagbokforl. Dette sammendraget gis en tilstrekkelig veiledning for deg som ønsker å være tidlig forbedret uten stress.


Her inneholder det gode og relevante . Emnet er generelt og anvendelig for alle bransjer, med enkelte eksempler fra . Vi benytter kvantitative metoder og modeller for å gjennomføre økonomisk analyse på en rekke områder. Modellene benyttes til analyse på ulike horisonter,. Ordinær eksamen – individuell skoleeksamen.


SLIK FUNGERER BOOKINGEN:❗ ➡ Når du har booket tjenesten . I tillegg inngår kurs i matematikk, statistikk, bedriftsøkonomisk analyse - og finansregnskap samt rettslære. Første studieår er felles med Bachelor i regnskap,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg