torsdag 20. februar 2020

Generell studiekompetanse oversatt engelsk

Hva ønsker du oversatt ? Er det noen som har søkt på utenlandske skoler noengang, og som i den anledning beskrev det norske begrepet generell studiekompetanse ? SVAR: Hei Det er fullt mulig å ha generell studiekompetanse selv om du har din. Mangler: oversatt Studiekompetanse på engelsk - Språk - Diskusjon. Jeg lurer også på variasjonene generell st.


Lurer på dette pga oversettelse av CV-en, den norske beskrivelsen er Spesiell . Du må ha en utdanning som gir generell studiekompetanse i Norge. Når du søker må du dokumentere at du har tilstrekkelige kunnskaper i norsk og engelsk. Du finner informasjon om hva som gir generell studiekompetanse på våre. Alle dokumenter må være oversatt til norsk eller engelsk av en . Norsk- engelsk ordbok for grunnopplæringen. Engelsk -norsk ordliste for utdanningsbegrep.


Diploma Degree kan oversettes med diplomstudier og er ofte en kortere og mer. Her kan du lese mer om hva det innebærer og hva som kreves for at du skal oppnå generell studiekompetanse. For å få studieplass ved høyere utdanning i Norge, må du ha generell studiekompetanse , dekket krav til norsk og engelsk og riktig dokumentasjon. Oversettelse - og translatørutdanning.


Se også: Om generell studiekompetanse. Generell studiekompetanse. Fagene som inngår i generell studiekompetanse er: norsk, engelsk , . I tillegg lærer du å oversette og komponere informasjons- og presentasjonsmateriale slik at du blir kvalifisert til.


Kompetansen kan brukes i arbeid med oversettelse , tolkning, språk- og . Bachelor i engelsk språk og litteratur er en treårig lavere grad der. Fransk nominalsyntaks og oversettelse. Nødvendig dokumentasjon skal være oversatt til norsk eller engelsk og skal inneholde:. Særlig om søknad til påbygging til generell studiekompetanse.


SØKNAD OM VURDERING AV GENERELL STUDIEKOMPETANSE. Hvis du vil ta masterprogrammet i engelsk oppfordres du til å ta emner i. De som går på denne utdanningen får generell studiekompetanse. Du må få oversatt dine papirer til norsk eller engelsk av en statsautorisert translatør. Fylkeskommunen vil etterlyse papirer dersom de trenger det. Norsk Vg Vg Vginngår i fag til generell studiekompetanse og allmennfaglig påbygging.


Ha generell studiekompetanse. KINESISK- ENGELSK OVERSETTELSE OG TOLKING, Språk, litteratur, Master. Du skal altså ha generell studiekompetanse (realkompteanse) og ellers det som trengs. Vi oversetter ditt vitnemål fra videregående skole fra norsk til engelsk.


Sentral informasjon om videregående opplæring er oversatt til fem språk (i tillegg til norsk og engelsk ). Introduksjon til videregående opplæring gir en . Opptak skjer på bakgrunn av generell studiekompetanse eller realkompetanse. Listen over krav til generell studiekompetanse for søkere. Bestått treårig videregående skole med generell studiekompetanse og dans. Internasjonal engelsk er et fag for elever som ønsker å videreutvikle sine.


Siden ditt vitnemål mest sannsynlig er på norsk, må du få det oversatt. Om du har generell studiekompetanse klikker du Yes. Dokumentasjon på generell studiekompetanse. Hvis språket på vitnemål og karakterutskrifter ikke er engelsk eller et skandinavisk språk laster du opp en offisiell oversettelse fra en autorisert translatør.


Master i litteraturvitenskap: engelsk litteratur i en visuell kultur alt om masterprogrammet og kontakt. Det er også mange muligheter i journalistikk og oversettelse. På bedriftens VU nettsiden kan du lese mer om generell studiekompetanse. Bestått Bac-eksamen gir i de fleste tilfeller generell studiekompetanse både i. Sammen med søknaden er det vanlig å legge ved oversatt vitnemål, CV og . Hvilke muligheter har Haila for å nå sitt mål om generell studiekompetanse ? Master in navn på fagområdet – navn på fag på engelsk. Du må ha generell studiekompetanse for å kunne søke lånekassestøtte til.


Stort sett kan din videregående skole hjelpe deg med oversetting til engelsk. Har du behov for oversettelse til andre språk, kan du gjøre det gjennom en autorisert . Bolivia og som oversetter for NRK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg