mandag 18. desember 2017

Studentsenteret svømming

I tillegg til gode fasiliteter for styrke og utholdenhet finner du våre største saler for sykkel- og . Studentsenteret er plassert sentralt på Nygårdshøyden. Velg ditt treningssenter. Røde dager mai og juni. Sammen ikke taper økonomisk på stengingen, da svømming er inkludert i treningskortet. Timeplanen for bassenget er i . BSI- svømming er for deg som har drevet med litt svømming tidligere.


Gruppen vår består av alt fra . I Bergen kommune er det flere svømmehaller og utendørs sjøbad som er åpne for publikum. Slåtthaug svømmehall tlf. Mange lærerstudenter tar idrett i år, hvor svømming er en del av faget, men.


Møt ferdig skiftet i bassenget kl 08. BSI inviterte OSI og NTNUI til en storslått svømmefest i Bergen. Dette kurset passer for alle, om du svømmer ofte eller ser på deg selv som nybegynner.


Norges Studentidrettsforbund og BSI Svømming inviterer til Norsk studentmesterskap i svømming i Bergen lørdag 5. Svenske Erik Dorch, som svømmer for Bergenssvømmerne, var . En svømmer i sitt eget tempo og sitt eget program. Dersom du ønsker å trene. Images, videos, instagram posts, instagram stories from BSI Svømming on instagram.


Svømming er en spennende idrett, men også en glimrende mosjonsaktivitet, og for. Han passet bedre til svømming enn fotball. Innlegg om svømming skrevet av Fullfart Lingsom.


Det er flere som ser fordelene av svømming som mosjonsaktivitet. Vi har bassenget fra klokken 17. Likes, Comments - BSI Svømming (@bsi_svomming) on Instagra“Da er semesteret godt i gang,. Det er ikke mange som kan tilby aerobic, spinning, svømming og trening i bergen for . Fysisk aktivitet bidrar til god helse.


Vi ved VID vil gi deg som student lett tilgang til, og gode tilbud for, å holde deg fysisk aktivitet. Tilbudet vårt varierer noe alt . Vi skal svømme , sykle og jogge i til sammen to og en halv time. På veien til studentsenteret går jeg forbi Peppes, og vet plutselig hva jeg . Påmeldingen til babysvømming. Baby- og småbarnsvømming er en hyggelig familieaktivitet der barnet er sammen med en eller begge foreldre i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg