fredag 15. desember 2017

Svenske guttenavn

William stakk av med førsteplassen for åttende år på rad. Svenskene elsker Alice og William. Han sier dette er snakk om en internasjonal tren og trekker frem at flere navn på den svenske topplisten bare har to eller tre bokstaver. SJELDNE NAVN : En liten Sem eller Kanilke?


Utvalget er stort for dem som ønsker å gi barnet sitt et originalt navn. Inga, alternativt navn for den norrøne guden Frøy. POPULÆRE SVENSKE NAVN : Vil mange av navnene på den svenske navnetoppen også bli populære her i Norge? Det er lov å la seg inspirere av svenskene , danskene, finnene,. Bibelske guttenavn er en trend over hele den kristne delen av Europa og USA . Fikk denne siden av en vennine i sverige;) Super side, med masse spennende fine navn ;).


Det sier Jørgen Ouren, navnestatistiker i Statistisk sentralbyrå. Venter dere barn og ønsker at poden ikke havner i barselgruppe, barnehage eller klasse med andre med samme navn - denne artikkelen . Norske barnehagebarn bærer navn til svenske idrettsutøvere. Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder.


Annen svensk navnstatistikk. Navn som er med i listene for godkjente navn i Danmark, oppfyller kravet til . På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip . Reval tysk og tidligere svensk navn på Tallinn Reykjaholt Snorre Sturlasons gård på Island (Rh- greske navn, se R-) (Rhamses, se Ramses) Rhenus romersk . Arabiske Ola er et navn for begge kjønn dannet av ula, ære, prestisje, høy rang. Ola er i dag et vanlig guttenavn i Norge og Sverige. Jeg har en kjenning som har giftet seg med en svensk pike, og hun er nå svanger.


De er bosatt i Norge, men ønsker å kalle sønnen et navn slik at alle forstår . For skal du følge trenden eller skal du gå for et navn som skiller seg ut? Papa Long Nameh Ek fikk . Hele poenget med disse navnebølgene er at populære navn etter en stund blir utslitte og oppbrukte,. Orkanstyrker när stormen Jan drar in skriver svenske Aftonbladet og innbyggerne i fylkene Västerbotten, Norrbotten og Jämtland . Sofie topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for jenter for fjoråret, mens Jakob ble årets guttenavn. Vi inspireres av svenskene når vi navngir barna våre.


Når det gjelder guttenavn ser vi at valget ofte faller på bibelske guttenavn. Baderomsmøbler blir for eksempel oppkalt etter svenske innsjøer, mens bokhyller blir oppkalt etter guttenavn eller yrker. Sofaer, stoler og bord får for eksempel svenske stedsnavn. Bokhyller: Yrker eller skandinaviske guttenavn.


Trenden med bibelske guttenavn og jentenavn som slutter på a, holder seg. Her er topp jente-og guttenavn. Toppnavnet Linnea er inspirert av den svenske.


SVENSKE STEDSAVN: Navnene til IKEA-bordene er fra svenske småbyer og steder. Hagemøbler får navn etter svenske øyer. Har plutselig så mange navn jeg så gjerne skulle brukt. Plukket ut noen av forslagene deres og laget en liste med de mest spesielle navnene . Du finner listen over vanlige navn i Sverige på Gravid-og-baby.


Finner du noen navn blant de mest populære navnene i Sverige som du . Noen klassifiseres egentlig som engelsk her, men jeg bruker navn jeg vet. Da kan vi risikere å få svenske tilstander med parallellsamfunn. Brann-spiller Orlov, er mest populære guttenavn i Bergen.


Leter du etter svenske guttenavn ? På denne siden finner du en lang liste med svenske navn til gutter. NO: Først ble det meldt at Daniel Westling ikke skulle få et nytt navn , men nå presenterer det svenske hoffet ham med både nytt . Lenge har svenske samer byttet sine samiske etternavn med navn som er mer svenskklingende for å unngå diskriminering i storsamfunnet. To navn fra Sverige holder stand som populære navn på norske barn. I denne listen er kun navn med svensk opprinnelse inkludert, det vil si navn som er dannet etter norrøn tid.


Se også: Liste over kvinnenavn med norrøn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg