fredag 29. desember 2017

Maihaugen vinter

Portene inn til friluftsmuseet. Det er alltid mulig å gå ut gjennom snurreporten. Herlig med en liten skitur sammen med . Aktiviteten i friluftsmuseet er størst i sommersesongen, men museet holder åpent hele året. Her kan du leke og gå tur i fantastiske omgivelser.


I idylliske omgivelser venter aktiviteter og gode opplevelser for hele familien. Maihaugen er herlig å besøke på vinteren ! Sett fra setergrenda, øst. Klimastatistikk vinter.


Grafen under viser langtidsstatistikk for temperatur og nedbør for årstiden. Temperatur: Prikkene viser beregna gjennomsnittlig temperatur . Du kan fordype deg i historien om Norge som vertsnasjon for to vinter -OL. Vi var der på vinteren , så litt nedtur at så mange av.


Snødekt gjerde på Øygardsetra, vinter. Friluftsmuseet er flott å besøke vinterstid og flere av de historiske husene har åpne. Nansenskolens historie ▻. Søndagsturen gikk til maihaugen i dag.


Det er så fint ute nå, selv om jeg kunne ønsket det kom litt mer snø. Vakre lillehammer og maihaugen. På Barnas vinterdag kan barn i alle aldre være med på . Mjøsen Skog sponser tømmerhogsten som skal foregå i vinter. Mye mer enn gamle hus fra Gudbrandsdalen!


Skigard og gammelt tømmerhus. De Sandvigske Samlinger. Vi har lange tradisjoner med og har hatt et sterkt forholdt til vinter , snø . Lillehammer Kunstmuseum Lillehammer Kunstmuseum har. Hesten i stallen, hønene pari. Et helårs tilbud med åpne historiske hus også om vinteren har slått godt an.


Det vil neppe smelte i år, konstaterte Asdahl Hoff om snøen som falt i vinter da bydelsutvalget i Vestre Aker diskuterte fremtidige løsninger for . Utstillingen Birkebeinerrennet . Marthe Bjørnsgaard har gjort det bra på ski i vinter. Sjusjøen is rewarded as number one cross country skiing destination in Norway. The slopes are everywhere and go in all directions, through the amazing . There are 8 related to Elsta Jørgen N. Den siste tiden har det kommet både grisunger og geitekillinger . Her er det mange søte små å hilse på nå. Almindelige Vinter -OL-fans nøjes med at besøge Norges Olympiske Museum,. Tusen takk til alle som besøkte oss i vinter.


Velkommen tilbake til sommeren og ny vintersesong i 2020 . For skoler og barnehager Omvisninger på Bjerkebæk 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg