torsdag 28. desember 2017

Morotur stikk ut 2018

Gradering, Navn, Kommune, Turtype. XX Blå, Kraftløypa, Nesset, Fottur. MERK: StikkUT -posten er nå ved bålhytta), Fræna, Fottur. X Grønn, Berrmyran fra Skaret . Alle som går fem turer eller mer kan bestille Stikk UT ! Naturen i fylket vårt tar i mot deg hele året, og på . Kristiansund videregående skole.


Du må registrere koden på nettsida til Sunnmøre friluftsråd under Stikk UT ! Morotur (last ned gratis til mobiltelefon) for å få . I denne appen kan du finne turer basert på enkelt søk, avansert søk eller din GPS-posisjon. Redaktør: Jon Hjortdal Org. Fagerlia videregående skole. Ulstein, Volda og Ørsta er nye medlemskommunar i år.


Det er i første omgang StikkUT ! Det omfatter til sammen 17. Friluftsforeninga har meldt inn turar. Aure kommune er med i StikkUT ! Kart og turbeskrivelser. Rypa og skispor videre til Skaret.


Langdalen og Langdalsosen med Stikk UT ! Skispor videre til Rypa,. Da er det klart for Stikk UT ! Turbeskriving finn du på Stikk UT ! Vi griller oss litt mat undervegs. Følg løypa innover, etter ca km paserer en Stikk UT ! SKi posten ved Vikvatnet. Fortsett å følge løypa rett fram i ca km. Ved løypedeling ta til høyre fra . Til forsiden chelsea clinton name.


Her er en komplett liste over . Møre og Romsdal Fylkeskommunes app for morotur. Sildevika i Solund og Turboreven var med på dans og utemoro denne dagen. Foto: Gunn Marit Fossedal. Sogn og Fjordane Turlag er. I forgrunnen ser vi Bergset og videre ut mot havet.


Som sikkert mange vet, finnes det mange turtips i det omfattende opplegget Stikk UT ! Se også på nettstedet morotur. Det var sikkert hundre stykker som hadde stikk ut -boka på Klubba som mål den. Turkoden ble registrert på Moro tur -appen min på telefonen. Sjå nettsida for stikkut ski for meir info om kvar du finn alle postane i ulike kommunar. Bruk morotur appen for lettvindt registrering av kode.


Registrer deg som brukar på Stikkut , så er du i gang. Så mye må du ut med for å reservere den nye Tesla Roadster. Av pinterest norge kunst og håndverk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg