mandag 9. mars 2020

Oversikt over alle dnt hytter

De aller fleste av hyttene som ikke har vertskap er låst med DNTs standardnøkkel. Legg småved på kryss og tvers over og avslutt med en større kubbe på toppen. Alle selvbetjente hytter har matlager.


Nesten alle de betjente hyttene er åpne i påsken og fra slutten av juni til midten av september. En del holder også åpent i vinterferien og høstferien. Turistforeningens hytter i Norge.


Listen omfatter hytter som driftes av DNT og inkluderer ikke private hytter , naust, sel og buer i privat regi med rabatt for . I tillegg får du rabatt på overnatting og mat på alle. DNT arrangerer fellesturer, kurs og aktiviteter over hele landet! Takk til alle som bidrar med turforslag, hytter , steder og annet innhold på UT. Som medlem har DU tilgang til alle hyttene med DNT -nøkkelen din.


Prisoversikt på medlemskap, overnatting og mat på hyttene. Få oversikt over maten som er på selvbetjeningshyttene i prisliste for proviant. Som DNT -medlem får du rabatt på over 5hytter. Oversikt over bookede datoer finner du ved å klikke deg inn på hver enkelt hytte.


Du er her: Overnatting DNT hytter. Ein kan køyre til døra med bil, eller ein kan hoppe av bussen over Vikafjellet og rusle kilometer til hytta. Andre DNT hytter er låst med DNTs standardnøkkel og noen har hyttevakter i sesongene. Se oversikt over hytter som er tilrettelagt for hund i hele landet på UT.


Her er en oversikt over hyttene du kan besøke i det flotte turområdet Sunnmørsalpene – Tafjord. For å se et interaktivt . Nedenfor finner du en oversikt over de betjente hyttene , men det . Nedenfor er alle områdene vi har hytter i, klikk deg videre og få inspirasjon! Forhåndsbestillingen i DNTs selvbetjente og ubetjente hytter over store deler . Alle er åpne året rundt, så valget er helt fritt. Her finner du oversikt over hvilke av STFs hytter som er tilrettelagt for hund. I utgangspunktet er DNTs hytter åpne for alle , og prinsippet om at det er . Men ikke alle er like glad for det moderne designet mange av dem har fått.


Foreningen lover klassisk påskestemning for alle som drar til fjells. I løpet av fem år har DNTs hytter hatt en økning i antall overnattinger på . Både fordi DNT var en viktig aktør i vår database over hvilke tjenester vi omgir oss me. Denne oversikten finner man på ut. DNT Oslo og omegn har med sine hytter over halvparten av alle betjente hytter i. Stor oversikt : Her får du høstferie i siste liten . Av de over 5hyttene til DNT , er ca 2selvbetjente.


Alle hyttene bruker å ha en oversikt eller en infotavle med hvor man henter vann, ve . Har du lyst på tur til fjells i påsken, men mangler hytte? På denne linken finner du oversikt over alle DNTs hytter i Norge. Nedanfor ein oversikt over stinettverket og hyttene våre.


Plakat med DNT-hyttene. Nå kan du endelig få oversikt over alle DNT hytter du har besøkt. Han står foran Fuglemyrhytta, DNTs nye ubetjente hytte i Marka,.


Den har alle medlemmer av DNT tilgang til, og den kan brukes på over 400 . Av DNTs mange hytter over hele landet har vi plukket ut fem som vi mener er spesielt. Alle disse hyttene er tilgjengelige for allmennheten. Oversikt -Gjendebu ligger flott til i den innerste enden av Gjendevatnet, midt i hjertet av. Floraen er rik og inneholder over 7forskjellige. GPS-spor som kan følges ), det er kun generell informasjon og oversikt over hyttene i Rondane.


Fremdeles er dette DNTs hytter i selve Rondane. Vi har satt opp en oversikt over våre hytter under, disse er i hovedsak. Hytta har i mange år vært betjent turisthytte, og alle fasiliteter til selskap og annet er da tilgjengelig på hytta.


DNT har 5hytter over hele landet, av dem er betjente. Gjøvik – her er alle søkerlistene. Søreide: – Vi jobber med å få oversikt over nordmenn på Sri Lanka . Et stort antall koier og buer rundt om i Norge er til fri benyttelse for alle.


Har du i tillegg oversikt over DNTs hytter og Statskogs utleiehytter , er mulighetene for . DNT - hytter , samt møte om motorferdsel 24.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg