onsdag 15. april 2020

Kristne møter

Det er skremmende å lese alle innlegg på Dagens nettside om nivået på dette. Jeg vil bruke tiden min på annet enn å svare på slikt, skriver . OKS (Oslo Kristne Senter) er en kirke for alle mennesker, og spesielt for deg som ikke pleier å gå i kirken. Stemningen og atmosfæren er kanskje litt annerledes . Stevneguiden gir deg oversikten over årets kristne stevner, samlet for deg av. Velkommen til møter , aktiviteter og rolige dager, med Jesus i sentrum. Da er vi sammen for å prise Jesus gjennom lovsang, og høre god . Du er hjertelig velkommen til å delta på våre lokale møter i Sarpsborg.


Hovedtaler på alle møtene er William Branham, men vi vil også ha innslag fra gjester i . Bergen er en kristen forsamling som ligger i Bergen sentrum. Bedehuset Klepp Stasjon. Ved to anledninger den siste tiden har jeg opplevd lydnivået på kristne møter så smertefullt at jeg har måttet forlate møtelokalet.


Det å være med i en menighet, gå på møter , og ta del i fellesskapet, det er med på å bevare oss som kristne. Vi blir tryggere i troen. Her viser Øystein Samnøen.


Jeg har begynt å lure på om jeg er en kristen som klarer meg best uten møter. Hvor viktig er det egentlig at kristne går på møter hver helg? Saken er den, at inngangspenger til møter på kristne stevner har skapt stor motstand i kristne leirer. Flere mener at dette ikke har noe med tro å . Kristen tro møter moderne skepsis.


Troen på den kristne Gud er både sunn og rasjonell, hevder Keller. Til troende tilbyr han solid. Dette er et opptak fra møte i menigheten Forsoningens Tjeneste (Tønsberg) onsdag 17. Olav Fjærli taler over temaet Tre typer kristne. Kjemper for kristne møter.


Asylsøkere og støttespillere demonstrerte mot møtenekt på asylmottak. Saeed Ganjinem var en av demonstrantene foran Stortinget. Oslo Vineyard ønsker å være en kirke hvor det er lett å henge med. Et varmt fellesskap hvor man blir inspirert til å følge Jesus, gjøre det han gjorde og la seg.


Møter på låven ved Visjon Gjestegård: Politikk og reformasjonsmøter På låven ved Visjon Gjestegård blir det politikk og reformasjonsmøter tirsdag,. I skolehverdagen setter vi av tid til morgensamlinger med andakt, og på fritiden gir vi frivillig tilbud om bibelgrupper, bønnemøter og møter. Et møte mellom Kirkenes verdensrå det muslimske eldsterådet i Egypt og sjefsimamen ved Al-Azhar al Sharif (moské og universitet i Kairo) . Gud ønsker ikke at vi skal være kristne alene. I kirken møter vi hverandre, og sammen møter vi Gud gjennom bønn, lovsang, undervisning og . Oslo for å skaffe ny kunnskap om et lite utforsket.


Rektor Ståle Andersen ved KVS-Lyngdal har registrert en økt oppslutning om skolens kristne møter på torsdagene som er for elever og ansatte. Stadig tøffere for palestinske kristne. Netanyahu talte til Forum for innrullering av kristne i IDF. Trondheim Kristne Senter (forkortet TKS eller TKS-senteret) var en norsk kristen. Betel Trondheim å arrangere kristne møter i Folkets hus i Trondheim.


Martin Accad møter mange kristne i . Hvis du ganske nylig har begynt å gå på møter i Rikets sal, kan uttrykk som. De kristne i det første århundre hadde ofte med seg potteskår på møtene. Minst to med brennende hjerter møter i Venneslakirken søndag. Rune Edvardsen fra Sarons dal kommer.


Janne Skåran Birkåsen med . I dagens Norge endres synet på de kristne og i kristne forsamlinger. Menigheter organiserer festivaler og underholdningspregede møter , fre. Bak Seong-mo (24) frå Korea kom til Japan for å studere japansk. Etter å ha blitt kjent med kristne frå fleire nasjonar, reiser han no heim med eit meir positivt syn . I miljøet mitt, her i Kristiansan er de fleste ungdommene, og vennene mine, kristne.


De går på møter hver eneste fredag, og ofte lørdag. I møtet med Jesus så har vi erfart en mening med livet som vi vil gi videre! Tidligere hadde jeg ofte ansvar for å avtale annonser for kristne møter. I Sunnmørsposten lærte jeg at på torsdager hadde avisen . Påstanden om at kristne er feige, er ikke ny. Jeg møter den med ujevne mellomrom.


La oss forsøke å se litt nærmere på påstanden. Bibelen fordømmer homofilt samliv, sier den unge kristne gutten. Ikke vet han at kameraten er homofil.


Kristne møter vold og er under stort press til å frasi seg troen. Islamistgrupper og kriminelle kidnapper kristne som har endt med brutale drap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg