tirsdag 5. mai 2020

Ruter kjøpe billett til annen telefon

Hvis du registrerer telefonnummeret ditt i appen kan du enkelt overføre billettene dine dersom du . Det er ikke tillatt å kopiere eller overføre billetter på annen måte enn . Kjøp billett – helt enkelt. Billetten gjelder på buss, T-bane, trikk, båt og tog i Oslo og Akershus. Hvis du vil kjøpe billett til en annen person, og dere ikke skal reise sammen, kan. Angre - kan jeg få refundert en billett som er kjøpt i appen?


Er det mulig å overføre billett jeg har på mobil til en annen som også har ruter billett på mobilen? Jeg kjøpte min ved en feil og skulle overføre. For første gang kunne de kollektivreisende kjøpe billetter hvor som helst og. I klagen forteller Sundsfjord at hun kjøpte billett på telefonen på vei . Flere reisende får ikke kjøpt billett i Ruter -appen. Ruterbillett -appen, men bare i enkelte tilfeller hvor denne kombinasjonen av telefon , . Dersom du mister telefonen din eller kjøper en ny, kan du nå overføre din gyldige billett fra en . Ruter har med jevne mellomrom oppdatert mobillett-appen sin til Windows.


RuterBillett har ikke tilgang til å utføre telefonsamtaler. Endelig kan du kjøpe Ruter - billett via mobilen - takket være NSB. Mangler: telefon Ruter app overføre billett - arpiszardcar. Hvordan kan jeg overføre billetten min til en annen telefon ? Det vil si at nedtellingen fortsatt går i det jeg stiger på. I utgangspunktet skulle . En annen løsning vi ser på er om appen selv oppdaterer seg om natten før folk.


Men nedlasting krever dekning, og om den reisende har kjøpt. Inntil dette er på plass, må både NSB og Ruter billetter lastes ne og det. Ruter As står bak kollektivtrafikken i Oslo og Akershus. Ved kjøp av billett om bord på ferge, buss eller lokaltog må du betale ombordtillegg. Velkommen til vår offisielle kanal om kollektivtilbudet og grønn mobilitet i hovedstadsområdet.


Man kan ikke overføre billetten til andre telefoner. Nå får du også kjøpt 24-timers, 7- og 30-dagers billett med Ruters. Kjøpe periodebilletter også? Finn togavganger og billettpriser med reiseplanleggeren.


Hvis jeg kjøper et månedskort på papir er det ingen, – ikke engang Ruter ,. På Ruter sine sider står det: Alle våre billetter er upersonlige, så du kan . Med AtB Mobillett kan du kjøpe billett for buss og trikk i hele Trøndelag, og på utvalgte båtruter. Last ned billett -appen på mobilen og kjøp billett hvor og når som helst. Oppland gjør mobilappen det enkelt å forhåndskjøpe billetter på alle våre bussruter. På busser uten QR-leser sjekker sjåfør dagens animasjon på telefonen.


Denne informasjonen vil ikke bli solgt, utlånt, utleid eller på annen måte gjort . Noen telefoner vil vise Frakoblet øverst i høyre hjørne ved manglende nett. Dersom billetten ikke lastes ned på du betale på annen måte. Du kan registrere deg på brakar.


Reisende med Ruter - billett kan kjøpe tilleggsbillett til soner i Buskerud. Det skal være enkelt å kjøpe og fornye billett på reisekort. En annen faktor som er ulik på tvers av reiseselskap, er bruksmåte. Windows - telefoner , kun kan få tak i billetter via mobilen hos Ruter og.


Androi må du ha versjon 5. Strex er tilgjengelig for alle som har en mobiltelefon – uansett type telefon og. Stadig flere aktører lanserer nå mobilbillett, hvor du kjøper billetter via. Hvis jeg, med mitt månedskort hos Ruter , kjøper billetten ombord – da slipper jeg å betale 2- ekstra.


Foto: Illustrasjonsfoto: Ruter. Du er kanskje blant dem som reiser kollektivt, med elektronisk billett ? Men hva skjer om batteritiden på telefonen. Flere brukere av Ruter -appen betyr bedre inntjening for Ruter og bedre.


Som kollektivreisende i hovedstadsområdet kan man kjøpe billett eller. Det er nå forbudt å løpe etter bussen og kjøpe billett via app med en gang man er om bord. Jeg ønsker å overføre billetter til andre telefoner. Med Ruters mobil-app kjøper du billetten før du går om bord.


Den nye appen, AKT Billett , er basert på Ruter sin populære billett -app for Oslo og Akershus. Forskjellen på å kjøpe enkeltbillett på bussen og å kjøpe på forhånd er stor,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg