torsdag 1. oktober 2020

Dnt hytter

Velkommen til våre hytter. Turistforeningshyttene er kjent for sin uformelle og koselige stemning. På de betjente hyttene ønsker trivelig vertskap velkommen med . De fleste av turistforeningshyttene er selvbetjente (med proviant) og ubetjente hytter (uten proviant). Et opphold på ei turistforeningshytte koster alt fra 100–2kroner for overnatting på ubetjent hytte , til rundt 7kroner for full pensjon på betjente hytter.


DNT Oslo og Omegn eier og driver hytter i fjellområdene i Sør-Norge. Som medlem har DU tilgang til alle hyttene. I tillegg får du rabatt på overnatting og mat på alle . Som DNT -medlem får du rabatt på over 5hytter , av hytteanleggene ligger i. Bergen og Hordaland Turlag har både selvbetjente og ubetjente hytter. Listen omfatter hytter som driftes av DNT og inkluderer ikke private hytter , naust, sel og buer i privat regi med rabatt for . Hyttene til DNT Sør står ulåste hele året, bortsett fra et par uker i året under reinsdyrjakta. Andre DNT hytter er låst med DNTs standardnøkkel og noen har . Eller har du lyst til å dra på tur med andre?


DNT arrangerer fellesturer, kurs og aktiviteter over hele landet! I fjella kring Sognefjorden finn du svært mange trivelege fjellstover og turisthytter. DNT Romsdal drifter av disse hyttene , selvbetjente og ubetjente turistforeningshytter, samt 2 . Det finnes flere DNT - hytter på hovden hvor det er mulig å gå på ski inn til hytta. Dette er hytter uten strøm og hvor det kreves man følger reglementet til DNT, når.


Hyttene er utstyrt med ve gass eller strøm til koking, kopper og kar og . Apothergaarden Gjestehus ligg midt i Odda sentrum, rett bak Hardanger Hotell. Overnatting på en DNT - hytte er noe helt eget, og i Valdres er det flere hytter å velge mellom. Nedenfor finner du en oversikt over de betjente hyttene, men det . Alle er åpne året rundt, så valget er helt fritt.


I løpet av fem år har DNTs hytter hatt en økning i antall . DNT nøkkelen er for mange den viktigste medlemsfordelen med tilgang til rundt 4hytter. Om du er medlem av DNT kan du deponere på nøkkelen og beholde. Sogn og Fjordane Turlag har hytter, som laga driv på dugna og som alle kan nytte seg av. Totalt er det DNT - hytter i . DNT sier de forstår om folk blir skeptiske til å besøke turisthyttene . Vi tok med vår programleder fra Tidenes Turfest, Anne Lindmo, til Telemark for å kjenne på livet som. Tyssenaustet (6moh) er et gammelt naust på nordvestsida av Tyssevatnet ved Bjørke i Hjørundfjorden.


Hytta ligger vakkert til ved Ravnsjø i Svinndal. Antall senger: (hvorav kan forhåndsreserveres). For dager siden - Det ser ikke ut til at det har vært veldig mange folk på hyttene våre i fjellet i påska, sier Preben Falck, daglig leder i Stavanger turistforening . Flora turlag har to hytter som dei eig og driv i Ålfotbreen landskapsvernområde.


Det går merka rute til begge hyttene. Generalsekretær ‎: ‎Dag Terje Klarp Solvang Stiftet ‎: ‎21. DNT - hyttene Skridulaupbu, Slæom og Truslbu ligg i Skjåk-delen av Breheimen nasjonalpark, medan Torsbu og Veltdalshytta på same måte ligg på Skjåk-sida . Han står foran Fuglemyrhytta, DNTs nye ubetjente hytte i Marka, og nyter synet av det moderne bygget som er i ferd med å ta form på tunet. Der er sju sengeplassar pluss sovasofa, seng i bo samt hems med plass til fire eller . DNT har et mangfoldig hyttetilbud i marka.


Under finner du lenker til hyttene i Østmarka. Del II - Fakta om hytter og ruter i DNT. Tilrettelegging og merking av stire og løyper. Spillemidler til friluftsformål. Etter at kronprins Haakon offisielt åpnet en ny turisthytte i Johnsheimen mellom Troms og Nordland onsdag, ble han vitne til at hyttevertene . Voss Utferdslag har både sjølvbetjente og ubetjente hytter.


Krækkja ligger lett tilgjengelig, midt i DNT sitt rutenett. I forbindelse med DNTs 150-årsjubileum får Rælingen kommune sin første turisthytte. Den skal ligge ved Ramstadsjøen.


En lokal giver står bak . Her er det skiføre ut mai! Ta plass, åpne øynene og start planleggingen! De siste årene har rekordmange . Til tross for at påska for mange er synonymt med hytter og skitur på fjellet, er det ledige senger på flere av DNTs hytter. Det ligger til rette for en drømmepåske i fjellet, med aprilsol og flotte skiforhold de fleste steder. SVEIO: Det skal bygges seks enkle og en dobbel hytte , som totalt kan romme rundt personer.


Hver hytte har overnattingsplass til fem, og er . Innkjøp av kanoer til ny turisthytte i Sirdal, Kvinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg