onsdag 19. april 2017

Musikk quiz nrk

Man skulle tro det var for smalt for en musikkquiz at tema kun er én by, men ikke når det gjelder New York. Så her er ukens utfordring: Sanger . Quiz : Hva vet du om franske katedraler? Beat for beat feirer sesongpremiere og sensommer med quiz. Forrige helg var tema musikk i Walt Disney-filmer.


Vi holder oss i filmens verden, men nå er tema musikk i filmer, på generell basis. Helga er her og Atle Pettersen er klar med ny musikkquiz. Det er helg og Atle Pettersen inviterer deg til ny musikkquiz ! Vi skal snakka om norsk populærmusikk og endå norskare lokalaviser.


Og så er dagens sjølvaste Gro Harlem Brundtland dagens hovudgjest. Svar riktig på fire spørsmål og bli med i trekningen om fete premier. Fredag betyr gullrekke og taco.


Du liker taco, ikke sant? Tillatt for alle A , spilletid 01:15. Søndag hyller vi de beste norske musikerne våre under Spellemann, men hvor godt. Du må oppdatere nettleseren din, bruke en annen nettleser eller laste ned appen vår for å se videoen.


Se Staysman som programleder i Gullrekka Stian Staysman Thorbjørnsen er programleder i NRKs nye satsing på Topp. Siden har den profilerte radiomannen holdt kortene tett til brystet om sine . Vi reagerer på at de har tatt Popquiz-navnet, som er innarbeidet av . Kontrapunkt var en samnordisk TV-spørrekonkurranse om klassisk musikk , som. Tenfjord og Iris er på vei opp og frem i et stadig voksende musikkmarked. Gullrekka og den norske fredagsfolkesjela debuterer NRK det lettbente musikkquiz -programmet på topp. Han regner med at NRK kommer til fortsatt å sende Pop Quiz , bare med.


Den største hiten i norsk musikkhistorie fyller 1år. I sitt forsøk på å unngå umusikalske øyeblikk tramper NRK selv i klaveret. HveStian Staysman Thorbjørnsen. Finn Bjelke passer som hånd i hanske i Vinyls profil der musikk fra . Leder musikkquiz -programmet på topp på NRK. Du hadde din debut som programleder i beste . Og alle de tre elementene hører til på en god musikkquiz.


Skal lede musikkquiz på fredagkveldene, melder NRK. Det har ennå ikke gått opp for meg, sier Thorbjørnsen i en pressemelding. Supporter-skjorta fra NRK -serien Heimebane! Norges mest populære reisequiz ! Eurovision Song Contest Quiz. I åtte uker skal Thorbjørnsen lede musikkquiz -programmet på topp, produsert av Monster Entertainment for NRK.


Dette vannkartet bekymrer ekspertene. Hvordan bør et læremiddel i musikk utformes for skolen? Musikken som fortsatte der punken glapp. Etter at festivalen høytidelig er åpnet blir det musikk og kultur på byens scener.


Påsketid er vel quiztid framfor noen for svært mange. NRK PA-, B-, og C- lister. Hvilken artist har sagt Hello på hitlistene i. Det populære sangprogrammet har gått på NRK i en årrekke.


Også fordi det er i bunn og grunn er en musikkquiz. Du finner valget rett over TV-valget – standard musikkhøyttaler. Eksempler på norske tjenester som allerede finnes er NRK , SOL (nyheter), . Ved tidenes morgen, når forhistoriske vesener og hårete mammuter vandret på jorden, forteller Første Mann historien om Døgg, som sammen med Gnøffe må .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg