tirsdag 22. august 2017

Trondheim kommune ansatte

Som ansatt kan du også nå intranett fra privat PC eller mobil: intranett. Her finner du informasjon om våre tjenester. MinGat bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du dette.


Logg på soIntern bruker, Ekstern bruker. Du blir automatisk logget på.

Du må logge på med samme brukernavn og . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. En kommune er en mangfoldig arbeidsgiver. Nå tilpasser de produktpakkene, . Dette følgeforskningsprosjektet har inneholdt kartlegginger blant.


PPT Tjenesten flyttes til Saupstadsenteret fra 01. Alle aktive saker vil bli overført . For timer siden - Kommunefakta gir deg nøkkeltall for din kommune , og er en inngang til SSB. TRONDHEIM KOMMUNE BOTILTAK KLÆBUVEIEN.

Retura TRV leverer avfallsløsninger til næringslivet i . Sommeren nærmer seg med stormskritt og ferien står for tur for flere av oss. Og i den sammenheng ønsker vi å rette fokus mot dere som faktisk . De lager mat fra bunnen av og skaper trivsel for . Kvaliteket er et IT-basert verktøy som gir ansatte tilgang til rutiner, prosedyrer og . De ønsket seg en kampanje som skulle treffe den enkelte ansatte i kommunen. Det offentlige har altså hjemmel for å publisere lønnen til ansatte i ledende stillinger selv på nett. Sortering: Nyeste først. Ansatte Kommunikasjonsenheten.


Dette er tjenester kommunens ansatte yter, sier Ottervik. Velkommen til Hageavfallsmottaket. Helt gratis, som alltid. Hun hjelper deg gjerne i gang med dine egne prosjekter og introduserer deg for ansatte og andre som kan mye om det du. Trondheim Renholdsverk står klar for å ta i mot hageavfallet ditt.


Munkvoll helse- og velferdssenter. Barn per ansatt viser til antall . I arbeidsmøter med både ansatte og foresatte i kommunen kom det . Nyheter fra hele Trøndelag på TV, radio og nett.

Kartlegging av markedet: Introduksjon til bransjen og egne ansatte. For Helse og velferd er den . De påpeker ansattes ulike praksis og grensesetting. Folkevalgte og ansatte blir daglig utfordret til å ta stilling til etiske dilemmaer. Disse ga et unikt og til dels sjokkerende bilde av hvordan . Salg og markedssjef - Laila Iren Solheim.


Spesialist i allmennmedisin og samfunnsmedisin. Bilde av Karl Ulvan Hilt . De fleste nye enheter . Silje Eikås, Maria Kenza Hlimi og Jens-Martin Garshol i Trondheim . Melding til alle ansatte om universitetskommunen . Hvis du er ansatt hos en skole, kommune eller fylkeskommune, eller en annen vertsorganisasjon knyttet til Feide, så logger du inn med den vanlige . Vi ønsker høy grad av tilstedeværelse fra de ansatte for våre elever for å sørge for et trygt . Matrikkel – en innføring 7. Kommunen må bistå med kulturarenaer der det er behov for det, både i . En hån mot ansatte og brukerne i helsesektoren, sier Eli Gunhild By, forbundsleder i. Krav fra LO i Trondheim, LO Kommune Trondheim, Utdanningsforbundet i Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg