torsdag 28. mars 2019

Trafikkmeldinger hedmark

For dager siden - Et vogntog med henger har veltet på europavei 1ved Joramo og sperrer veien. Det blir omkjøring via fylkesvei 4for kjøretøy opp til 5 . Fv Muen (Oppland grense) - Gunstadseter bom, på strekningen Venabygdsfjellet i Hedmark ( Hedmark ). Vær- og føreforhold: Bart. Klokken 14:var det 14 . Trafikkmeldinger fra hele landet gjennom hele dagen fra NRKs trafikkredaksjon. Hedmark på belage seg på stor militær aktivitet i forbindelse med Nato-øvelsen Trident.


I høst er det økt militær trafikk på vegene i Hedmark. Skoleelever som Hedmark Trafikk har godkjent for reise med minibuss og taxi. Kunder som skal reise med bestillingsruter. Se under trafikkmeldinger for mer informasjon. Utfordrende kjøreforhold i Hedmark i dag som kan medføre forsinkelser.


Hedmark Trafikk FKF er et foretak som skal ha ansvar for overordnet ruteplanlegging og markedsføring av kollektivtilbudet, samt samordning av drift og kjøp av . Velkommen til Hedmark Trafikks nettbutikk. Furnesvegen på Hamar stenger fra og med 23. Innlandskortet må være benyttet på bussen . Dette medfører omkjøring for flere av våre busslinjer. Vi oppdaterer siden og vil snart legge til mer funksjonalitet. Besøk oss gjerne igjen snart!


Klettkrysset (Oppland), Dombås, Lillehammer, Vingrom, Mjøsbrua ( Hedmark ), Hamar, Minnesund (Akershus), Eidsvoll, Jessheim, Kløfta, Skedsmovollen, Oslo,. Rv Alvdal – Tynset (Motrøa), på strekningen Elverum – Tynset ( Hedmark ). Anbefalt omkjøring via Ev for kjøretøy med totalvekt over tonn. Alternativ rute er skiltet. Fylkesvei 1i Hedmark går mellom Balke og Haukstad i Løten. Mens resten av landet får glede av den nye digitalkanalen NRK Trafikk først 11.


NRK testsendinger i Hedmark og . Trafikkinformasjon Her finner du ordinære trafikkmeldinger fra Statens . Vegtrafikksentralen opplyser i 15-tida at Eved Hedmark er stengt i begge. Rask trafikk Fargeforklaring: Grønn er raskest, rød er langsomst. Dette nettstedet benytter informasjonskapsler(cookies). Her kan du finne informasjon om trafikk og hvordan øvelsen påvirker ditt . Utrykningskjøretøy og rutegående trafikk kan passere. Sokna bru, på strekningen Havsjøen ( Hedmark grense) - StørenRedusert framkommelighet: . Fortløpende oppdaterte trafikkmeldinger finner du på Statens vegvesens nettside.


Disse vegene er stengt i Hedmark per 24. I dag blir det en rekke kolonner med militær trafikk gjennom hele døgnet,. Trøndelag, Møre og Romsdal, Østfol Oppland og Hedmark fylker.


En rekke trafikkuhell og flere ulykker med personskader mandag. Det meldes om glatte veier i flere politidistrikter. I Hedmark ble en kvinne i . Først ute med nasjonal reise-app. Nå er det enda enklere å reise kollektivt med én reise-app i Oppland og hele Norge! Tjenesten er levert av Statens Vegvesen.


Se flere trafikkmeldinger. Her dirigeres sørgående trafikk inn på lokalveien gjennom Fåvang, lørdag 12. Sju fylkesveger er stengt i Hedmark på grunn av flommen. I forbindelse med at Hedmark Trafikk selv skal overta ruteplanleggingen i fylket, har de hatt anbudskonkurranse for å velge et . Små steiner gjør stor skade på biler i Hedmark : – Ingenting tyder på at det blir færre i år.


Riksvei åpen for trafikk etter ulykke. Flommen har stengt ti fylkesveier i Hedmark – Estår også i fare for å bli stengt. Trafikanter i området bes følge med på trafikkmeldingene. HEDMARK : Flommen er i full gang i en rekke små og mellomstore elver i Hedmark. Hamar trafikk Østlendingen - Hedmark Trafikk gjentar suksessen med billige bussreiser.


Ta kjøretimer hos Hamar Trafikkskole AS – din trafikkskole i Hamar! Karmel - Ramsru (Biri - Snertingdalen) Oppland - Åpen for trafikk. Stengt på grunn av flom. Länstrafiken i Jämtlands län AB.


Teknisk markedsmedarbeider. Foto: Statens Vegvesen. Før, under og etter øvelsen forventes det mye militær trafikk på riksveg 3. Akershus, Hedmark , Opplan Møre og Romsdal og Trøndelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg