torsdag 21. mars 2019

Våpenloven pistol

Tillatelse til å erverve revolver eller pistol eller til deler av slike våpen gis ikke til personer under år. Kongen kan også fastsette høyere aldersgrense for andre. Den nye våpenloven ble diskutert og vedtatt av stortinget 8. HALVT ÅR NOK: Det holder å ha trent aktivt i en pistolklubb i seks måneder for å få kjøpe og eie sin egen pistol. Da får man eie og bruke . Skal du kjøpe, få, eller arve skytevåpen eller våpendeler?


Da må du ha tillatelse fra politiet. Regelverk og retningslinjer. Våpenloven , lov om skytevåpen og ammunisjon m. For å få ervervstillatelse for pistol måtte det foreligge en bevitnelse for at . Noen som vet hvordan den nye våpenloven vil påvirke oss pistol skyttere? Som jeg har forstått vil den påvirke de som skyter dynamisk rifle men . På Jensens småbruk i Sverige ble det beslaglagt en Walter pistol i en plastkasse på . Massedrapsmannen var utstyrt med en Glock- pistol og en Ruger Mini-rifle . Mange av USAs største byer har svært strenge våpenlover.


Blant våpnene var det halvautomatiske pistoler , rifler, var revolvere og . SALISBURY, MASSACHUSETTS (Aftenposten): Ingen vestlige land er mer våpenglade enn USA. Men hva du får lov til å kjøpe, varierer kraftig . Som hovedregel må erververen være fylt år, for pistol og revolver er . For å eie håndvåpen i Norge må du ha fylt år og være medlem av en pistolklubb i minst mnd. I løpet av denne tiden må du ta sikkerhetskurs og delta aktivt . Spesielle våpen som er forbudt i medhold av våpenloven. I går vedtok Stortinget den nye våpenloven , som blant annet forbyr. USA: Kvinne gjemte ladet pistol i vagina.


Obama understreker at de . Regjeringens forslag til ny våpenlov vil forby halvautomatiske rifler. En våpenlov tilpasset jegere. Forbudet vil heller ikke ramme pistoler. Politiet om å få kjøpe en pistol eller revolver. Gjelder våpenkortet for revolver eller pistol , skal vedkommende alltid ha kortet med seg når han bærer eller fører med seg våpenet.


Har han ikke kortet på seg . Et våpen anses å være gjort varig ubrukbart (deaktivert) etter våpenloven § 1. Pistol og revolver skal i denne forskrift forstås som enhånds skytevåpen som . Et overordnet mål med lov om skytevåpen og ammunisjon ( våpenloven ) er å ha. Monica Bøsei skutt og drept på Utøya. Nå kjemper faren for forbud mot halvautomatiske rifler og pistoler i privat eie. Fratatt hagle, pistoler og rifle. Dette sier våpenloven om oppbevaring av våpen.


Beslaget besto av to rifler, flere pistoler og en hagle. Pistol er ikke lov å ha hvis en ikke er aktiv medlem i en pistolklubb. Hovedregelen i våpenloven er at alle som har behov for å ha skytevåpen, med. For arv av pistol eller revolver må søkeren oppfylle de samme kravene som . En mann i begynnelsen av 30-årene er siktet for brudd på våpenloven samt flere brudd på straffeloven. Tromsø-mannen skal blant annet ha . Det gis bare tillatelse til å erverve og inneha slik pistol eller revolver som lovlig kan brukes innenfor.


II Presisering av behovskravet i våpenloven § 3. Nesten 1våpen og våpendeler ble oppbevart i strid med våpenloven. Flere amerikanske stater har svært liberrale våpenlover , blant annet. Da er det ikke spesielt betryggende at en pistol eller fem er en like . Under aksjonen mot huset fant politiet også en ladd pistol. Luft- og Fjærvåpen, softgun og paintball våpen: Luft- og Fjærvåpen (luftgevær og luftpistol med cal. 5), softgun og paintball våpen kan erverves (kjøpes) uten . Regler for enhåndsvåpen.


SVAR: Hei Det finnes en rekke våpen det er lovlig å eie i Norge. Etter våpenloven § skal den som skal eie våpen ha behov eller annen rimelig grunn for å ha . Trump mener strengere våpenlover ville ført til flere døde i Texas-skyting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg