tirsdag 19. mars 2019

Mest populære navn 2019

Tett etter fulgte Nora og Olivia, samt Filip og Oliver. Lukas er det aller mest populære navnet i Opplan Hedmark, Telemark og Aust-Agder. Det er niende gang Emma er på topp, og dette er årtusenets mest brukte jentenavn så langt.


Mange vil styre unna de mest populære navnene , og heller velge noe . Oslo er noe for seg selv. Slik har det alltid vært, sier seniorrådgiver Jørgen .

Sist oppdatert: 15:1 23. Dette er en liste over populære navn. Statistisk sentralbyrå (SSB). Blant de tjue mest populære guttenavn i for hele Norge i fjor, er det utelukkende vestlige navn, ifølge den siste statistikken fra SSB. Se egen oversikt for Østfold nede i artikkelen.


Gjest hos Karine Næss Frafjord er fagsjef Trine Giving Kalstad i Landsforeningen uventet barnedød. MINDRE POPULÆR: Navnet William er ikke lenger på topp for babyer i Bærum. Topplistene for Trøndelag og hele landet.


Navnet, Emma, er dette årtusenets mest brukte jentenavn, og har blitt kåret til årets navn ni ganger i Norge.

I Nordland er Emil og Nora de mest populære navnene , mens i. Emma og Filip var de mest populære navnene når vi slår sammen tall for Østfol. Les også: Disse navnene var mest populære for 1år siden. Sofie var et svært populært jentenavn . Hundre år gamle nordiske navn vil komme tilbake. Navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i. Nora, Emilie, Lucas, Håkon og Even.


Det er fjorårets mest populære navn i Buskerud og Oppland. Her kan du også se hvilke navn som var de mest populære det året du kom til verden. Emma Grace Brown Lillevik fra Alta og Aksel Ståle Espeseth på Hesseng har noen av de mest populære navnene i Finnmark. Av Ole Kristian Tjernæs Tirsdag 22. Det viser navnestatistikken.


POPULÆRE NAVN : Sammenlignet med de mest brukte navnene på landsbasis, skiller Solør seg ut ved at. Deretter hater noen folk også populære navn. Hvert år publiserer SSB lister over de mest populære navnene vi gir våre.


Her kan du se den nyeste liste over de mest populære navne samt se hvor mange, der fik hvilke navne - listen med. Vi har sjekket hva som var de mest populære navnene i Trondheim i. Andelen med flere fornavn synker, på grunn av at flere .

Trenden med korte navn fortsetter. Nora og William topper navnelistene i Norge, mens Akershus skiller seg noe ut. Prøv å se på vår liste over populære kallenavn og navn på kattens gutter, og forhåpentligvis. De mest populære kallenavnene til katter i Russland på engelsk.


Gravid kvinne viser frem magen sin. Lapper med populære jentenavn på magen. Leter du etter babynavn for tvillingene dine? Utforsk de mest populære settene med navn og forskjellige tilnærminger du kan ta for å finne det perfekte paret.


På landsbasis er det andre navn som topper listene. Nora var det mest populære jentenavnet og Lucas troner øverst på navnestatistikken for . For første gang er Ida det mest populære pigenavn til nyfødte piger. Mohamed (3) bærer navnet som for første gang er det mest populære guttenavnet i Drammen. Ullensaker, Eidsvoll, . SKAM-navnene William og Nora toppet lista. Navnene deres, med en liten forskjell, troner nå på toppen over de mest.


Sliter du med å finne navnet til nurket ditt? De har Solas mest populære navn. SARA: Sara Høylan Sara Dysjalan Zara Fiaz, Sara Hansen og Sara Byberg vil gjerne ha flere . Her er listen over de mest populære i landet. To navn fra Sverige holder stand som populære navn på norske.


Finn ut historien til noen av Ungarns mest populære navn fra kjente og historiske figurer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg