onsdag 20. mars 2019

Studere i utlandet etter videregående

Du kan faktisk studere det meste i utlandet , så lenge du har generell studiekompetanse. Du finner informasjon om alt fra studielan . Det finnes mange alternativ for studier etter videregående. Man kan også velge å studere i utlandet på egen hånd eller ta hjelp av en utenlandsformidler.


Du kan ta hele eller deler av videregående skole og høyere utdanning i utlandet. ANSA hjelper deg å finne studier i utlandet. Under studietiden kan ANSA tilby trygghet, veiledning, nettverk, arrangementer og studentforsikring. Et friår etter videregående er en perfekt mulighet til å ta et år i utlandet og lære et nytt språk. Den mest effektive måten å lære et nytt språk på, er ved å bo i landet . Med EF Education First kan du ta studier i utlandet – bli kjent med en ny kultur og få.


Friår med frivillig arbeid i utlandet. Som frivillig i utlandet får du sjansen til å reise til et spennende lan delta på. Er du usikker på hva du ønsker å studere ? Er du på utkikk etter inspirasjon til hvor, hvorfor og hvordan du kan studere i utlandet ? Her kan du lese om nytte tips og rå samt hente inspirasjon og motivasjon . KILROY tilbyr frivillig arbeid i utlandet innenfor samfunnsarbei miljøarbeid og frivillig arbeid med dyr.


Du får International Baccalaureate (IB) Diploma Program etter fullført utdanning. Jeg sier absolutt ikke dette for å fraråde folk fra å studere i utlandet. Etter videregående hadde han et friår der han jobbet som lærer i Uganda . Usikker på hva du skal gjøre etter videregående ? Puls har snakket med fire ungdommer.


Se hva tidligere Foss-elever sier om sine studier:. Hva skal jeg gjøre etter år på skole? Er utlandet et alternativ? Andreas Mauer (21) fra Høybråten i Oslo studerer siviløkonom på BI.


Utdanning i utlandet Utenlandsstudentene får penger til psykisk helse. Følg drømmen med Gateway! Vi gir deg muligheten til å kombinere studier og reise i det perfekte friår før videre studier. Vi hjelper deg med hele prosessen. Søknad om opptak til ph.


Mange læresteder tilbyr etter - og videreutdanninger innen en rekke fagområder. Hvis du har tatt hele eller deler av videregående opplæring i utlandet og skal . Treårig videregående utdanning fra utlandet Dersom du har utdanning fra. Norge eller ønsker du å studere , . Studier , skoler og studiemuligheter. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen REALFAG MED OPPLÆRING I UTLANDET (vgs-2). Du som skal studere i utlandet , kommer ganske sikkert til å støte på ord som du ikke kjenner.


Alle studier etter videregående skole består av et poengsystem. Hvilke forskjellig måter du kan reise på etter videregående. Søk etter en utdanning på Universitet eller Høgskole. Hjelp til å finne frivillige organisasjoner i utlandet. Kunne du tenke deg å studere i utlandet ? For deg som er usikker på hvilken utdanning du skal velge etter videregående , kan du trygt ta kontakt med oss.


Istedet for å studere i Norge, eller kun over nett, har vi klasseromsundervisning i . Tenker du på å studere i utlandet etter videregående ? Jeg ønsker å reise til utlandet etter VGS. Du skriver at du vil studere i utlandet , helst USA, etter videregående. De færreste vet hvilket yrke de vil sikte mot allerede etter videregående. I den franske byen Toulouse studerer en gjeng nordmenn som gjør akkurat det.


Selv er han andreårsstudent, hadde litt fransk på videregående , og. Hun tok kontakt med Study Outside Norway (SONOR) – en . Etter tre år på videregående skole kan dere søke på høyere utdanning, dvs. De er ferdig på videregående , nå skal de videre i livet. Noen har fått lærlingplass i Kristiansun andre drar til utlandet for å studere.


For å studere må du ha generell studiekompetanse. Du har fullført og bestått 3-årig videregående opplæring som gir generell studiekompetanse. Dette bør du vite før du studerer i utlandet. Er du inne i ditt siste år på videregående og foreløpig ikke avlagt alle eksamenene, kan du likevel melde deg på nå.


Hetland videregående skole. Studere i utlandet - Study Outside Norway.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg