fredag 29. mars 2019

Serinakaker

Alternativ jul på Folkets hus med julemiddag, kaffi, kaker , og gaveutdeling . Alle er hjertelig velkomne til julefest med blant annet hot dog, kaker og kaffi, julesanger, andakt, quiz og juletregang! Ta gjerne med julekakerester eller noko. En av byens beste restauranter lager maten. Gløgg, kaker og juletre er bestilt.


Den tradisjonsrike Klubben i HH-huset skal stå pyntet og klar.

Julefesten krever forhåndspåmelding, og er nå fulltegnet. Velkommen til moro julefest til store og små, og dei midt i mellom! I alle tre kyrkjene vert det mellom anna kaker og kaffi, underhaldning, song . Det blir servering av snitter, kaker , kaffe og te, og alt som hører jula til.


Der var også allsong, loddtrekning og diverse kaker og anna god mat. Alle er velkommen til tradisjonell JULETREFEST på Nærvang 4. Restart av den tradisjonelle 2. I dag er over 1flyktninger og asylsøkere invitert på julefest i.

Men først er det julaften, med grøt, pinnekjøtt, kaker og hundrevis av presanger . Det vart ein ny fin julefest i Symra på Engebråten skole 3. Pepperkaker og julebrød hører med til jul , mens de syv slag regnes som de. Festkaker, bursdagskaker, julekaker og sunne kaker , her finner du oppskrifter på uimotståelige kaker til alle. Hun setter pris på glutenfrie kaker , og jeg lovet å ta med kake.


Sjokoladeostekake med eplegele på julefest. De skal gjerne falle i smak hos store og små, være enkle og raske å lage og lette å ta med. Det er juni og behovet for kaker er stort!


Julebord og julefest - dette serverer du! På jakt etter inspirasjon til julens mange selskaper? Uansett om du ønsker å servere lutefisk, rakfisk, pepperkaker eller . Fikk én kake med påskriften God jul på begge kakene. Husker en gang vi fikk skøyter og en annen gang ski til jul. Selv om et par ski kostet kr.


De voksne koste seg med kaffi og kaker. Vi smårollinger fikk gasse oss . Ingrid ber til julefest (Innbundet) av forfatter Ingrid Espelid Hovig.

Det søte liv - Kaker for enhver smak av Kristine Ilstad (Innbundet) . Ba om to kaker med God jul — fikk én med påskriften God jul på begge kakene. Festen ble avsluttet med at vi serverte hjemmebakte kaker , laget av. De frivillige er samlet enige om at julefesten atter i år var en stor . Barna fikk oppleve at nissen kom med . Tradisjonell julefest i Symra 2. Det vert kaker og kaffi, song med musikk av Inge og Nils Haugen, andakt ved Beate . Flott julefest for mennesker med utviklingshemning og deres familie og venner. Programmet var deilig middag med kaker og kaffi.


Vi inviterer små og store til julefest i Gommerud barnehage Lørdag 30. På julefesten vil det bli salg av kaker , kaffe og barnas kunstverk. Mye god mat, kaker , underholdning, sang, juletregang og julenissen. Det var ingrediensene i vår tradisjonelle julefest før vi tar ferie etter første halvår. En kake med påskriften God Jul på begge kaker skapte nemlig mye latter under feiringen i fjor, og i år har hele Norge fått tatt del i den . I gymsalen var det eit variert program, tufta på tema om forfattaren Alf Prøysen.


Etterpå var det kaffi, brus og kaker i klasseromma. Då er det klart for julefest igjen! I år feire med at UrO er år! D Det vert underhaldning, god mat (pinnekjøt, pizza og kaker ), kjekke folk og flott andakt! Det blir eit kjekt opplegg med leikar, gang rundt juletreet, andakt og sang.


Neste veke skjer det mykje. Måndag er det tenning av julegrana ved skulen klokka 18. Klassen vår skal stå for både baking og salg av kaker.


Vertskapet på gården serverte gløgg, grøt, saft, kaffe og kaker. Er du eller noen i familien allergisk mot egg, melk eller gluten? Da kan du glede deg til en smakfull kakejul.


Her er noen allergivennlige oppskrifter. De litt syrlige røde tyttebærene kan virkelig løfte kaker til nye høyder, eller brukes. Nå i julen kan det være gøy å variere litt og lage sjokolademousse til jul med . Julemat er matretter som tradisjonelt blir spist i forbindelse med feiring av jul. Julematen omfatter både varme middagsretter, desserter, pålegg, julekaker og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg