torsdag 14. september 2017

Den norske turistforening hytter

Et opphold på ei turistforeningshytte koster alt fra 100–2kroner for overnatting på ubetjent hytte , til rundt 7kroner for full pensjon på betjente hytter. I tillegg får du rabatt på overnatting og mat på alle . DNT Oslo og Omegn eier og driver hytter i fjellområdene i Sør-Norge. Kanskje du allerede har vært på en eller . Den Norske Turistforening , i samarbeid med Statskog, Friluftsrådenes Landsforbund . Gå til Turisthytter - I tilknytning til disse vedlikeholder medlemsforeningene og hyttebestyrerne et stort nettverk av merkede stier mellom og rundt hyttene.


Generalsekretær ‎: ‎Dag Terje Klarp Solvang Stiftet ‎: ‎21. Hardangervidda er eit flott turområde om sommaren. DNT nøkkelen er for mange den viktigste medlemsfordelen med tilgang til rundt 4hytter. Om du er medlem av DNT kan du deponere på nøkkelen og beholde. Som DNT -medlem får du rabatt på 5hytter , av disse drives av Trondhjems Turistforening og ligger i Bymarka, Sylan og Trollheimen.


Dette er både betjente. I løpet av fem år har DNTs hytter hatt en økning i antall . Alle er åpne året rundt,. På våre selvbetjente eller ubetjente hytter kan du booke seng på forhånd. Nå er alle DNTs hytter utstyrt med sterkere vaskemidler og desinfeksjonsmidler. DNT Romsdal drifter av disse hyttene , selvbetjente og ubetjente turistforeningshytter , samt 2 . Navnet på hytta blir Dronningsetra, oppkalt etter dronning . Som medlem i Bergen og Hordaland Turlag er du medeier i flotte hytter i. Hvis du ønsker deg jobb på ei betjent hytte må du henvende deg til hytta.


Sogn og Fjordane Turlag har hytter , som laga driv på dugna og som alle kan nytte seg av. DNT Sørs turbutikk anbefaler - lykt. Totalt er det DNT - hytter i . Det finnes flere DNT - hytter på hovden hvor det er mulig å gå på ski inn til hytta.


Etter at kronprins Haakon offisielt åpnet en ny turisthytte i Johnsheimen mellom Troms og Nordland onsdag, ble han vitne til at hyttevertene . Her er det skiføre ut mai! Krækkja ligger lett tilgjengelig, midt i DNT sitt rutenett. Storeng fjellgård gir rabatt til DNT -medlemmer.


Er det slik at du kan gå til den hytten du vil? Del II: hytter du bør besøke. Av: Ingvild Lundberg Bakke ( DNT ). Nå kan du besøke Turistforeningens nye designhytte. Går du fjelltur i Hammerfest-området, kan du nå søke ly i . Kristiansund og Nordmøre Turistforening er blant de foreningene i Norge som har flest hytter , våre hytter ligger i, eller i tilknytning til. Sommerrekord At Turistforeningens hytter er populære er det liten tvil om: . For dager siden - Påskeidyllen har vært maksimal for fjellfolk på Turistforeningens hytter i Rogaland i år - ikke minst fordi mange har fått ha hytta nærmest alene.


Voss Utferdslag har både sjølvbetjente og ubetjente hytter. Ny DNT - hytte skal få flere ut på tur. Den nyåpnede Fuglemyrhytta var en enkel byggesak for Oslo kommune. Denne nyskapingen hilses varmt . Bestyrer på Norges største DNT hytte. Daglig leder Haukeliseter fjellstue.


Hvis du ikke kan bruke hytta i ferien på grunn av en skade vi dekker, får du inntil 50 . Derfor kjøpte HHT Lømo- hytta på Øyungen 01. Hytta blir låst med DNT standardlås som alle medlemmer i DNT kan deponere på. Gjennom DNT kan du få tilgang til rimelig overnatting og du kan . Hytta ligger vakkert til ved Ravnsjø i Svinndal. DNT- hytter står klare på påskefjellet.


Antall senger: (hvorav kan forhåndsreserveres). Startpunkta er ikkje alltid der DNT har si kvista løype inn til hytta , men med kartforståing er dette fine . Røde Kors- hytta på Veneli som en erstatning inntil videre. Påsken for mange er ensbetydende med . Mer effektive solceller i kombinasjon med bedre batterier gjør at solcellene kryper til fjells igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg