torsdag 14. september 2017

Hundekjøring lillehammer

La ivrige trekkhunder ta deg med på en eventyrlig reise gjennom vakkert vinter- og fjellandskap. Hundekjøring er en helt fantastisk måte å oppleve naturen og . Prøv hundekjøring med ivrige og glade Alaska Huskier i vakkert fjellandskap på Sjusjøen, en opplevelse som huskes. Da kjører de med tøffe trollvogner.


Turene går på forespørsel, og har værforbehol da hundene . Sjusjøen Husky Tours tilbyr hundekjøring også om sommeren. Villmarksgruppa i NVIO avd. Ridning Ridning er en populær aktivitet for både små og store, og er kanskje den beste måten å bevege seg i fjellet på.


Både korte og lange turer med. Alle får instruksjon før kjøring, og de første deltagerne kan være med å sele på og sette hundene i spannet. Barmark-EM i hundekjøring ble avholdt i Polen 27.


Trond Are Hoel, Grenlan . Vil du prøve å køyre hundeslede? Eller kanskje berre sitje på? Haukeli Husky og Barnas Turlag! Dra på hundekjøring med Venabu Fjellhotell.


Besøk oss og hundene på Aspåsen gård og husky. Friluftsliv, opplevelse og aktiviteter med vekt på trivsel for alle. Finnmark kan for eksempel få OL i hundekjøring. Barna får sitte i hundesleden og får seg en runde i vakre omgivelser. Garantert noe man husker.


LILLEHAMMER : Som en del av et rekrutteringsprosjekt for å få flere funksjonshemmede med i. HUNDEKJØRING : På Stampesletta. Lege og hundekjører Asbjørn Erdal-Aase omgir seg til daglig med. Kanskje er det snart en mulighet til å prøve hundekjøring , escape room, paintball eller dra . Bil fra Vinstra følg skilting til Skåbu . Lillehammer -huskyen, som hybriden kalles, er en prima sledehund.


Bandy, hundekjøring og skiorientering er i så måte eksempler på . Hvis du har lyst på en fartsfylt opplevelse i det norske vinterlandskapet, kan hundekjøring være midt i blinken for deg. For hundekjøring på Sjusjøen, kan du ta buss eller egen bil opp til startstedet. Hafjellområdet om å tilby hundekjøring for gjester og grupper ved Pellestova,.


Eventyrlig opplevelse for hundekjørere , handlere og heiagjeng. Det er tradisjon at Frankmotunet deltar med elever som hundekjørere i Femundløpet, som starter på Røros fredag. Hele din ferie i en bestilling.


Overnatting, transport, aktiviteter, attraksjoner m. Vi benytter oss av 3D Secure som garanterer sikker bruk av . Ve er så heldig at vi skal få besøke Aurora. Der vil vi få høre om hvordan det er å kjøre med hunder. Etterpå er det vår tur til å være med på en liten tur. Står du ikke på ski kan du eventuelt prøve hundekjøring , aking med kjelke,.


Et langt og godt tilrettelagt løypenett for hundekjøring har over mange år blii lagt til områder . I tillegg finnes flere hoppanlegg, bob og akebane, ishockey, skøytebaner, curling, kjelkekjøring, hundekjøring og akebakker – altså ingen grunn til å sitte inne og . I tillegg til gode skiforhol kan regionen by på hundekjøring , aking og mer i vintermånedene. Gjennom sommeren og høsten kan du prøve hundekjøring med tøffe trollvogner! Vi diskuterer i denne artikkelen årsakene til en konflikt om hundekjøring i. I Jotunheimen og på Dovrefjell kan du prøve hundekjøring i vinter. Sesongavslutning for hundekjørere på Venabygdsfjellet i Ringebu.


Med blant andre Yngve Hoel fra Hadeland trekkhundklubb, Lena Boysen Hillestad fra . Jeg mener uansett at hundekjørere ikke har noe å gjøre i områder hvor det er villrein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg