fredag 20. oktober 2017

Nrk østlandssendingen ansatte

OSLO: Lørdag ble det holdt audition på NRK sitt opplevelsessenter , og over livlige og håpefulle barn mellom 5-år stilte opp. Heimen har sett fire venner bli . Akvakultur i Vesterålen er et opplevelsessenter for norsk havbruk, der du kan få et unikt innblikk i produksjon av laks og ørret i en av Norges vakreste regioner. Faksimilen fremst: Fra en reportasje på NRK for noen år siden.


Opplevelsessenter Skjermer Frøya Kulturhus Foto Philip Aastum. Meteorologisk institutt og NRK Utviklet av Mustasj AS. Det er bygd opp et museum/ opplevelsessenter på stedet, kalt.


Finnsson Skaldespiller på Tjøtta. At vi har fått full tilgang til NRK og Østlendingens arkiver er svært. Kilder: NRK Torolvstein.


KOMMENTATOR: Trysil-Knut skimuseum og opplevelsessenter retter seg . November var medieklassen på tur til Oslo for å besøke NRK. Det første stedet vi skulle være på var NRK opplevelsessenter. IVAR AASEN-TUNET gir deg gode opplevingar og undrande ettertankar om språk, litteratur og arkitektur. Hovudbygningen frå 20er teikna av . Dette og mye mer om TV og radio kan du finne ut på NRKs opplevelsessenter.


Få guidet omvisning innenfor dørene på TV-huset, ta en tur i . Har du enda ikke fått med deg en innspilling av dette programmet i studio er det jammen på . Popstokk er en hyllest til alt vi elsker ved popmusikk. I NRKs opplevelsessenter er det samlet over års historie i lyd og bilder. Vi inviterer til morsomme og spennende opplevelser gjennom interaktivitet og . SAMLET MINNER: Patrick Kise syntes det besøket i NRKs opplevelsessenter var spennende. Her fotograferer han Mariakirken fra Sofies . NRK -jobben fikk hun etter å ha jobbet i NRKs opplevelsessenter , sier hun.


Jeg begynte å jobbe der for noen år siden som guide. Her sitter vi spendte og venter på å få komme inn i Store Studio. Spennende opplevelser på NRK sitt opplevelsessenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg