onsdag 25. oktober 2017

Nettstudier norsk 30 studiepoeng

Norsk 1-nettstudium er retta mot deg som underviser i norsk på 1. Det er registrert skole som tilbyr studiet , fordelt på studiested. Norsk påbygging gir deg, sammen med godkjent lærerutdanning, en solid faglig basis for å undervise i norsk i grunnskolen og i den videregående skolen. Norsk er av den grunn det største faget på alle trinn i . Norsk (nordisk) 4xstp, nettbasert med avgift. Lærere i barneskolen som har mindre enn studiepoeng norsk i . Lærere kan ta videreutdanning i fag som for eksempel norsk , musikk, pedagogikk og.


Naturfag og matematikk i barnehagen, videreutdanning ( studiepoeng ) . Det er også relevant for lærere uten bakgrunn i norskfaget som ønsker. Videreutdanning i norsk for lærere 8. Har du lyst til å jobbe som norsklærer , eller med språk- og litteratur i andre. Universitetet i Bergen kan du ta nordisk språk og litteratur som nettstudium på deltid. I studiet får du kunnskaper om både språk og litteratur. Bestått norsk ( sp) eller tilsvarende.


Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Et årsstudium i norsk som andrespråk er bygd opp av emner på til sammen studiepoeng. Beskrivelse av studiet.


Norsk for trinn 5–er eit etter- og vidareutdanningstilbod for. Mål for studiet er å gjøre lærere på barnetrinnet i stand til å møte norskfaglige utfordringer i et. Hele har verken formell utdanning i norsk eller norsk som andrespråk.


Dette studiet skal utvikle studentenes forutsetninger for å drive opplæring for . Norsk som andrespråk innrettet mot undervisning av voksne, for søkere med formell kompetanse i norsk. Norwegian Level 1-7. Folkeuniversitetet - Kveldskurs, dagskurs, nettstudier. Gjennom dei siste tre åra har vi lukkast med å etablere studiet som eit relevant vidareutdanningstilbod som gir studiepoeng , seier formidlingsrådgiver og . Studiepoeng : Sted: Hamar. Fagskoleutdanning i velferdsteknologi er godkjent av NOKUT og gir studiepoeng.


Utdanningen har hovedopptak til høsten. I noen fylker vil det også være . Dokumenterte norskkunnskaper tilsvarende Norsk Vgstudieforberedende,. Bachelorprogrammene går over ett år på deltid og gir studiepoeng.


Betraktninger om nettstudier og suksesskriterier. Vitnemål om bestått norsk treårig videregående opplæring som gir generell . Planlegger du å studere på deltid anbefaler vi maksimalt studiepoeng i året. Etter studiet skal du være oppdatert på digital markedsføring gjennom moderne og kostnadseffektive. Dette nettbaserte studiet på studiepoeng gir deg redskapene du trenger. Kunnskap i norsk som sannsynliggjør at de kan gjennomføre studiet og kan . Opptakskrav ‎: ‎Generell studiekompetanse eller.


Velferdsteknologi - nettstudie. KRLE og religion og etikk er viktige fag i norsk skole. MF tilbyr KRLE-emner på bachelornivå på tilsammen studiepoeng.


Norsk Arkivråd er primært en organisasjon for arkivdanning og for arkivarer som jobber. Nettstudier norsk Nordisk språk og litteratur - Nettstudier - NTNU. Arkivakademiet er et årsstudium på delti som gir studiepoeng.


Enkelte emner og forelesninger kan gis på et annet nordisk språk. Norsk for barnetrinnet gir deg faglig grunnlag for å planlegge, organisere, gjennomføre og vurdere undervisning i faget norsk i de første fire årene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg