torsdag 25. oktober 2018

Bul pistol norge

Nå er den nye våpenforskriften offentliggjort. Dere finner den på nettsiden til Justis- og Politidepartementet. Hva tror dere fortolkningen av §vil . Når ny våpenlov trer i kraft vil flere halvautomatiske skytevåpen bli forbudt.


Eier du et våpen som blir forbudt, må du i løpet av tre år kvitte deg . Prosessen med utarbeidelse av ny våpenlov er påbegynt.

Med denne vil det også bli utarbeidet en egen våpenforskrift for Svalbard. Våpenutvalgets anbefaling . Bak utkastet lå et samarbeid mellom . Regjeringen varsler ny våpenlov, men flere partier er mot et totalforbud. I dagens våpenforskrift er halvautomatiske rifler godkjent for å eie . Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) frykter at den nye våpenforskriften vil opprettholde forskjellsbehandlingen som norske jegere i dag . Forskriften medfører strengere regler for sikring av våpen og ammunisjon. En sentral endring er at krav til oppbevaring i . RETTELSE: Nettavisen skrev i første versjon av denne saken at den nye våpenloven gir politiet rett til å utføre kontroll av våpeneiere uten .

Varsel fra POD om hvordan den nye våpenforskriften vil videreføre det som er vedtatt i ny våpenlov. Alle tidligere godkjente halvautomatiske rifler til øvelses- og. Nye og strengere regler vil berøre over 30.


Nordland og Sør- Troms. Tallet på våpen som er lov å eie blir redusert, . Endringer i rutiner for kjøp av geværløp som følge av ny våpenlov. På grunn av den nye våpenloven. Ny våpenforskrift for DFS skyttere.


Gruppen foreslår videre å myke opp bestemmelsene om utlån, slik at forslag til ny våpenforskrift §§ 16-og 16-nå gir . Vidar Nilsen er jaktskytterkonsulent hos NJFF og har vært sentral i arbeidet med å få på plass en god våpenlov for norske jegere . NETTAVISEN): Saken er korrigert. Kravene til oppbevaring av våpen blir strengere, og regelverket blir klarere. Justisdepartementet vedtok og satte i kraft en ny våpenforskrift onsdag. NV vil her presentere de forslagene til ny våpenlov som vil berøre oss sportsskyttere. Dette forhåndsvarselet skal i henhold til våpenforskriften § 22-være . Gjennomgang av gjeldende våpenlovgivning og forslag til ny våpenlov (PDF).


Solberg-regjeringen la frem forslag til ny våpenlov på fredag. Der kom det frem at de ønsker å forby våpenet som Breivik brukte 22.

Nå strammes det inn for halvautomatiske rifler, sier Liv Gustavsen, som er medlem av Stortingets justiskomité. Det er viktig å hindre at uegnede personer får tak i skytevåpen. Med den nye våpenforskriften blir det strengere kontroll med skytevåpen i privat . NJFF har samlet svar på flere relevante spørsmål sendt inn til NJFF etter at forslaget til en ny våpenlov ble klar 1. Nedenfor er utdrag av våpenforskriften §Erverv av luft- og . Arbeidet har pågått lenge og jeg vil oppfordre alle som driver . Forbud mot erverv av særlige typer skytevåpen – våpenforskriften § 3. For noen uker siden satte et offentlig utvalg, bestående av politimyndigheter og interesseorganisasjoner, ned et forslag om å endre . Antall registrerte private skytevåpen i Norge har økt de siste fem årene. Om det bør vedtas en ny våpenlov eller om det er tilstrekkelig å gjøre.


Psykologforeningen er positiv til at det foreslås en ny våpenlov. Skapet skal være fastmontert. Tiden man hang rifla eller hagla på veggen er over. Oppbevaring av våpen i det private hjem skal gjøres etter forskriftsmessig . Før helga sendte Politidirektoratet ut ei liste med navn på forskjellige våpen som antakelig vil bli forbudt når den nye våpenloven trer i kraft.


Den nye våpenforskriften er utarbeidet av Justis- og politidepartementet. Etter våpenforskriften § er visse knivtyper forbudt, blant annet stiletter og springkniver. Forfatteren mener forbudet er uklart, særlig etter . Har du ett eller flere registreringspliktige våpen må du gå til innkjøp av godkjent våpenskap.


De nye forskriftene fjerner . Fullstendige lister over omfanget av produkt finn du i våpenforskrifta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg