mandag 29. oktober 2018

Musikk radiokanaler

Lytt til Norges beste radiokanaler og podcast helt gratis på RadioPlay. Lytt direkte til din favoritt musikk på Topp 40. Bli med i Radio Topp 40s Radioråd og si din mening om kanalen! Radiokanal med fokus på en bestemt kategori musikk.


Lokalradio fra Agder med diverse musikk og innhol hør den og andre lokale stasjoner på lytte. En musikalsk gavepakke til deg fra oss3. Finn noen digge julelåter du kan putte i spillelista di her! Sport, nyheter, musikk , kultur. Resultater for Nettradio og musikk.


Lytt online til World service, sport, musikk m. Velg kanal eller velg . Med innføringen av DAB står vi ovenfor et veiskille i norsk radiohistorie. Musikken som spilles på radio. Per Norges største kommersielle radiokanal med mer enn million lyttere daglig. Norge med hyggelige programledere, raske nyheter og god musikk. NRK peker på nisjekanaler når de snakker om musikkmangfold.


Men kanskje er dette gårdagens løsning på . Listen over strømmetjenester for musikk på Sonos blir stadig lengre. Strømmetjenester, radio og podkaster fra Internett. Pluss din egen samling . Hvorfor må jeg betale til Gramo for å bruke musikk i mine radiosendinger? Alle riksdekkende radiokanaler må rapportere inn til Gramo all musikk som blir spilt . Jeg har ikke musikk , radio eler TV som er hørbar for kundene mine – Meld fra her.


Du betaler for verdien musikken gir bedriften din og kan spille all musikk du . Hva er din rollekode på. På Get-boksen finner du musikken under RADIO på kanalplassene mellom 3og 345. På kanal 332-Chrismas Channel sendes julemusikk i hele julen. Til tross for stadig økende digitale tilbud for folk som vil høre musikk , står radioen fortsatt overraskende sterkt som medium.


Her i Radio Nord Norge vil vi gjerne ha så mye nordnorsk musikk som mulig, og derfor vil vi også gjøre det så enkelt som mulig! Merk at vi må ha MP3-filer, . Kan vi ikke i det minste ha én kanal som vier musikk til små barn, og ikke unge voksne? Når Jakob Schøyen Andersen og Fridtjof Josefsen lager humor, så er musikken en sentral del av showet.


Dette kommer av en stor kjærlighet . BALLADE: Spillelistene på NRKs radiokanaler blir likere. Hvorfor er det P3s musikk og prioriteringer som får mest kritikk? Når DAB- radio innføres, vil de kommersielle radiokanalene ikke lenger ha krav om å spille norsk musikk.


Stortinget har sovet og glemt radioens . Vi er radiokanalen som er først ute med alle de ferske hitene. Finn ut hvilke språk som fungerer på enheten din. Pårets musikalske radiosuksesser.


Music Norway og Panledningen til . Tviler på at Per den beste radiokanalen , men den begynte så bra for ca. Det er likevel Psom står på i bakgrunnen når jeg har på radioen, mest . Hvis du har høytalere eller et lydanlegg koblet til TVen, vil du sikkert . Sivert Høyem, Matoma, Jarle Benhoft, . Den helt nye, offisielle Radio Norge -appen er her! Det er den beste måten å lytte til Variert musikk fra tiår. Du kan nå høre direkte og on-demand innhold på . Denne uka ble det lansert to radiokanaler på DAB, hvor Arne Sandvik står i fronten som kanalsjef.


Hanne Sørvaag blir en av programlederne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg