fredag 10. mai 2019

Ny serie nrk

NRK-guiden hjelper deg med å holde oversikt over nye serier , NRK -nyheter, anbefalinger og premierer. Guiden er del av Strømmeguiden. Bedrag - skitne penger. Se hele NRKs store utvalg av serier , dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter.


Sannheten Spania vil glemme. Se alle NRKs TV- serier i NRK TV, eller les anmeldelser av TV- serier her: Filmpolitiet om TV- serier. Nye sexisme-beskyldninger mot Skavlan i Sverige.


Den enorme produksjonen av nye titler og sesonger ser ut til å fortsette både hos de store . Ny krimserie på NRK : Vil skape Happy noir. Dette er trioen som skal ta Nordic noir-sjangeren et skritt videre. I NRKs nye dokumentarserie fortelles historien om hvordan den første trådløse telegrafen i Norge ble sendt fra Sørvågen.


I denne serien har NRK virkelig lekt med sjangrene, og endt opp med noe de . Hvordan Kongen av Gulset, Karpe Diem og Vigdis Hjorth satte Skien på kartet. Ny serie på NRK TV der hovedrolleinnehaverne er døve og bruker amerikansk tegnspråk! Kommende søndag begynner den nye TV- serien Superhundene på NRK 1. I serien blir vi kjent med mennesker som har fysiske eller . Grete Horntvedt og Hedda Dolva fra Hamar er blant deltakerne i NRKs nye lørdagsunderholdning Den ultimate agent, som starter lørdag. Tips til serier : Nye serier og gjensyn vi gleder oss til på Netflix, HBO og NRK.


Her vil du se årets nye storsatsinger og hvilke serier som vil . NRK lukter på ny Nesbø- serie ( nrk.no). Den nye NRK - serien Magnus har tatt Norge med storm. Selv etter bare to episoder blir serien omtalt som En god kandidat til årets humorserie , av serienytt.


NRKs nye realityserie Den ultimate agent opplevde et bratt fall i seertallet fra første til andre episode. Til et nytt, personlig prosjekt med Mikkel Niva, søker vi regissøren som kan lage neste års mest overraskende TV- serie. Nå er hele den norske kongefamilien klar – slik de fremstår i NRKs kommende serie Atlantic Crossing.


NRK sin nye bilserie Sjette gir kårer Norges råeste sjåfør. Serien er en konkurransedrevet reality, med lidenskapelige bilsjåfører fra hele . Ulrikke Falch (22) skulle i høst debutere som programleder i ny serie , men NRK har fortsatt ikke bestemt når programmet skal sendes. Leo Ajkic lager ny serie. Gallefoss og Ajkic fikk hver sin Gullruten-pris, og serien endte opp med å vinne . På sitt beste er NRK - serien Magnus som en psykedelisk Visit. Undredal bare politibetjent i den nye NRK - serien Magnus.


En viktig hjertesak er å utfordre snevre idealer ved å vise et herlig mangfold av. Sep Kry i ny NRK - serie. Ny dokuserie om prester: Kan ikke måle seg med 1på NRK. Det er her TV 2s nye serie Spesialprestene kommer inn med premiere . Kva namn serien har, går ikkje NRK Super ut me men i kommentarfeltet skriv dei at serien skal handle om ei jente som får seg nye stesysken.


Elsa Dannevig fra Halden har en imponerende hage. I en helt ny serie følger NRK utvalgte hageeiere gjennom fire årstider. Dessverre kom det ingen ny sesong av serien i forkant av jul i år, slik det gjorde i fjor og i forfjor. Men har du ikke sett de to første sesongene, . Om ett år kommer Lena Reinhardtsen til å bli gjenkjent på gata. Hun venter egentlig bare på at den store NRK - serien hvor hun har hovedrollen, . Ambulansestasjonen på Finnsnes er blant deltakerne.


Her er en smakebit på hva serien byr på. NRK Drama i snitt langserier for NRKs fjernsynskanaler i året. En ny serie er nå under planlegging. Lørdag starter en ny humorserie på NRK.


Første episode er inspirert av Innflytterdagen i Molde - og delvis innspilt i Innfjorden. NRK holder kortene tett til brystet, men bekrefter at de nå skal spille inn en ny humorserie på Romerike. Bjarte Tjøstheim – tidligere vinner av . Det er resultatet av at NRK filmet ansatte i akuttjenesten i Tromsø og på Finnsnes mens.


Helga Bones i NRK Troms. Ville du vært med på nytt, hvis det skulle blitt en ny sesong? Denne serien er et flott innblikk i norske kunstneres liv og arbei skriver vår anmelder om TV- serien med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg