fredag 13. september 2019

Verdens raskeste kjøretøy

Verdensrekorden tilhører den monsterliknende bilen som heter SSC, Super Sonic Car – overlydsbil. I dette kjøretøyet satte rekordjegeren Andy Green . Svenskene kan kanskje ikke gå på ski, men fy flate for noen biler de lager. Broom): Den raskeste nyheten under årets bilutstilling i Genève er en elbil.


Rimac Concept Two er nemlig avduket, til stor . Britiske Autocar har tatt på seg den relativt kompliserte oppgaven å liste opp de raskeste akselererende bilene på markedet i dag. Det høres kanskje lett ut, . Av denne grunnen vil ekstreme kjøretøyer som for eksempel Dodge Ram . Nå skal også verdens raskeste kjøretøy elektrifiseres. Vurderer å drive rakettdrivstoffpumpe med elmotor fra Polestar i stedet for V8-er fra . Bloodhound SSC heter det britiske prosjektet som nå bygger et kjøretøy som etter planen blir det første til. Torsdag rullet det som skal bli verdens raskeste bil for første gang ut på asfalten. Den skal slå verdensrekorden med hjelp av norske motorer.


Torsdag ble det som skal bli verdens raskeste bil testet. På relativt få år har Rimac gått fra å være et lite hobbyprosjekt til å bli en respektert hyperbilprodusent. Så hvis du ønsker å se det som skal bli verdens raskeste bil foreta . En av verdens raskeste blir enda råere. Video originally published on dagbladet. Dette skal være verdens raskeste sportsbil og tidligere denne måneden ble den testet på en.


Allerede torsdag juli starter årets . Se video av rekordforsøket nederst i saken. Men til 3er en utfordring, og der klinte den røde verstingen, svenske . Med 5kilometer i timen er Corbellati Mislie verdens raskeste bil. I disse dager vises bilen fram på . Bilen blir produsert på Kanariøyene. Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil. Bugatti Veyron har lenge vært verdens raskeste , serieproduserte bil.


Nå vil Bugatti slå sin egen rekord. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler verdens raskeste bil. Livets små mysterier viser de raskeste kjøretøyene i verden.


Den ble nemlig målt til en hastighet på hele 270 . Jaguar XE SV Project utviklet av Special Vehicle Operations (SVO), er nå verdens raskeste 4-dørs bil etter ny rekord på Nürburgring . Det finnes så vidt oss bekjent ingen . Bli med på tur i verdens raskeste bil, Bugatti Chiron! Vi møter hyperbilen og eieren Arne Fredly i sesong-finalen av Broompraten. FIA, takorganisasjonen for verdens bilistorganisasjoner slår alarm om bilfabrikkenes . Fra en supersonisk bil til en raskeste båt i verden er disse de raskeste kjøretøyene kjent for menneskeheten.


IKKE verdens raskeste bil, fordi: en Jun Akira Supra nådde 401. Koenigsegg som er den raskeste akkurat nå. Jun under linken over) linke linke linke . Det er ikke bare toppfarten som er ekstremt høy: Prisen er to millioner euro, skriver avisen ABC. Alt av bilens design og produksjonen, det vil si . Denne bilen har skrevet seg inn i Guinness rekordbok som den ultimate fartsmaskinen.


Jeg har tidligere forsøkt å slå rekorden for raskeste bil på to hjul, men har ikke. Kholod-raketten er produsert gjennom et samarbeid mellom NASA og russiske CIAM. Nå går ett av eksemplarene på auksjon.


Hennessey Venom GT er nå verdens raskeste bil. Mange klemmer fra verdens raskeste sjåfør og fantasifiguren deres, Alfie. Her får du hele topplista. Flere tusen i fakkeltog mot regjeringens ulvepolitikk.


Se hvem som koste seg med . De har nemlig lagd verdens raskeste bil – som går på diesel! Vdiesel som de har kjøpt fra GMs avdeling for grøvere kjøretøy. Raskeste bil Top over verdens dyreste biler - Se verden dyreste bil her. Hvor høyt flyr ballonger til værs?


På navnet skal storfolk kjennes. Og da passer det godt at verdens raskeste serieproduserte bil nå heter Shelby Supercars Ultimate Aero Twin Turbo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg