fredag 21. august 2015

Emneplan ppu

Praktisk-pedagogisk utdanning ( PPU ) er eit påbyggingsstudium som gjer det mogleg å setje saman di eiga lærarutdanning. Det betyr at du byggjer PPU på ein . Ta praktisk-pedagogisk utdanning ( PPU ) og bli kvalifisert som lektor eller adjunkt. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Veivalg: Allmennfaglig eller yrkesfaglig retning. Se den enkelte emneplan. Fullført PPU kvalifiserer deg som lærer i . Videreutdanning - PPU. Semesteroversikt, program- og emneplaner.


Praksis i praktisk-pedagogisk utdanning for yrkesfag ( PPU -Y) i Bergen. Har du bakgrunn i realfag eller naturbruk og ønsker du å jobbe som lærer på 5. Vil du lære mer om bærekraftig utvikling, og bidra til å forme . Praktisk-Pedagogisk Utdanning( PPU ) er en ettårig lærerutdanning. For hvert fokusområde gir vi en helhetlig vurdering og presenterer forslag til tiltak. PPU og studieplan og emneplaner ved NIH.


For å få godkjent PPU i utøvande musikk må alle åtte emna vere greidd. Vurdering og eksamensformer er spesifisert i kvar emneplan. PPU , vil opptaksgrunnlaget være det som. Undervisningsmåtar og vurderingsordningar er nærare omtala i emneplanen for. Praktisk- Pedagogisk Utdanning( PPU ) er en ettårig lærerutdanning.


Studenten skal gjøre seg kjent med innholdet i denne planen. Praksisskulen skal nytte eige skjema for vurdering av praksis på PPU , med utgangspunkt i oppsette kriterium. Av Roar Huseby, Førstelektor, PPU -utdanningen ved Høgskolen i Telemark. Hva med alle de andre komponentene i fagets emneplan , hvor . SEMESTERPLAN for PPU 1. Valg av tillitsrepresentanter. Emneplan , semesterplan PPU.


Dere vil kunne finne mer. Det kan være lurt å tidlig skaffe seg en oversikt over forkrav på emner du ønsker å ta. PPU ved NMBU finner du her: . Eventuelle forkrav finner du i faktaboksen øverst på hver emneplan.


I stillingen inngår å utvikle og oppdatere emneplanene for praksis, samt videre ansvar for å sikre at det etableres rutinebeskrivelser som beskriver den årlige . PPU -y), søke seg inn på siste halvdel av. Senteret mener at utkastet til nasjonale retningslinjer for PPU -A har en god. Det er mulig gjennomfre flere Refleksjonsnotat praksis ppu. Opptakskrav skal gå fram av studieplan eller emneplan for alle studium og emne. Yrkesfagleg praktisk-pedagogisk utdanning ( PPU -Y) har . Hva er ”naturfagdidaktikk”.


Naturfagets stilling i skole og samfunn. SIDE 6PRAKTISK-PEDAGOGISK UTDANNING PPU OG FPPU. Yrkesmuligheter PPU er en del av lærerutdanningen ved NTNU.


De ansatte fra praktisk pedagogisk utdanning ( PPU ) tilbrakte fire. Det er opprettet veilederutdanning for praksislærere i år (både GLU og PPU ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg