fredag 28. august 2015

Snøfres til traktor pris

Finn brukt snøfreser her. Du kan også selge brukt snøfreser , gjennom Mascus når du flest! NOK - Tilbehør - Jord - Skogbruk - selges - AnLast.


Dalen er et annerkjent norsk varemerke, og tilbyr snøfresere til alle typer traktorer , kjøring og behov. Div redskap til Agria 2hjuls traktor. Grei traktor brukt til snørydding og lettere. Stor traktor , mye snø, høye hastigheter- dette er snøfresen for oppgaven. Med denne håndterer du snøen bare en gang, . Vama 2-trinns snøfreser er fresere med stor kapasitet, solid bygget og med et tiltalende.


Skulle helst av vært litt bredere enn traktor da, minum over 240cm da går en litt utenom. Har inntrykk av at Tokvam har gått opp en del i pris. Nokka snøfres innlegg 21. Totrinns snøfres innlegg 12.


Flere resultater fra gardsdrift. Passer traktorer fra 20hk og oppover. Leveres komplett med aksling. Reservasjonspris : (er oppnådd ). Snøfreser til traktor Bjerkvik. Tokvam 140MS v- snøfres for bruk på mini traktorer.


Jeg har en Fiat traktor på hester, og skal kjøpe snøfreser til denne. Globus har mange års erfaring med produksjon av snøfresere. Akershus Traktor Ser du etter brukte traktorer ? Eller vil du selge brukt traktor ? Klikk på bildet for å vise eller høgreklikk og velg lagre link som for å laste . Dalen snøfresere , sandstrøere og traktorskjær. Fresene holder seg også godt i pris og er svært populære som innbyttevare eller.


Dalen-løsninger i ny drakt, tilpasset dagens store traktorer. Eks mva: kr ,Inkl . PLENTRAKTOR MED FRES: – Vi har en plentraktor som vi har montert. Mathisen, og viser frem luksusmodellen til en pris på 79.


Timer merke dal-bo og travelodge voucher codes may mac hengere. Landbruksutstyr for alle! Både vifte og viftehus er i HARDOX stål. Leiekjøringspriser, med traktor og fører.


Hydraulisk diagonalplog kr per time. En snøfreser må takle hele spekteret av snøtyper – fra bløt snø til. I det segmentet er det vanskelig å produsere en kvalitetsfreser til en konkurrerende pris. Igland har utviklet snøfresere som er spesialisert på håndtering av store snømengder. Standard med 3-punkt traktormontering og integrert triangel hurtigkobling.


Agro hk Med snøfres. Vi leverer snøfresere til ATV og UTV fra Canadiske Bercomac og Finske Rammy. Våre frontfresere er utstyrt med egen motor og muligjør konvertering av ditt . Se vårt brede utvalg i kvalitetsleker fra Bruder til lave priser ! Nordtec ATF 2og 2for mellomstore traktorer er totrinns snøfresere som har standardutstyr som ikke en gang leveres som tilleggsutstyr til andre snøfresere ! Den ser ut som en omvendt.


A-K maskiner og Nortømmer arrangerer skogdag på Selbustranda hos Ola Fuglem. Sandspreder ( traktor ) Image. Prinsippet for snøfresere har stort sett vært det samme i svært mange år. Jeg kjøpte snøfreser men så streiker traktoren derfor selger jeg den. Pris kan diskuteres ved hurtig oppgjør.


Jeg setter spesielt pris på Vario-transmisjonen. Cub Cadet snøfres har kraften du trenger! Sentralt i den mest snørike landsdelen finner vi én av landets snøplog produsenter - Gratangen Mekaniske.


Ta kontakt for pakkepris for en vintersesong!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg