tirsdag 25. august 2015

Kittys oppgaver

Etter hvert har det også kommet til en del andre oppgaver på dette nettstedet. Her kan du laste ned supre engelskoppgaver som passer for 4. Et unikum av en lærer har lagt ut et vell av oppgaver innen matte, norsk og engelsk for 4-trinn. Kan ikke si noe om det atferdsanalytiske . Analyse av nettstedet kittys oppgaver. I denne oppgaven skal vi finne et nettste analysere det og legge det ut her på bloggen vår. Teacher created printable games are fantastic tools to teach curriculum.


Created by: Super User. SØK i Stokke Ungdomsskoles bibliotek. Biblioteket har også en infoskjerm, den fortelle bla.


Undervisningsopplegg, tips og oppgaver i matematikk 4. Vánhemat čállet diehtogirjái jus media oažžu govvet ja almmuhit gova iežas mánás. Doppe gávdnabehtet earret. Paper Toys: Flextangles.


Kunskapsstjärnan - Multiplikationstabellen. Her finner du oppgaveark med alle oppgavene for hver gangetabell. For eksempel kan du skrive ut oppgaveark for 3. Følg med - nye ideer og oppgaver kommer til. Det lages stadig nye oppgaver til treningsleiren, og nå er det laget og lagt ut 2nye oppgaver for 1. Mattemestern Lær matematikk ved å se, høre og gjøre oppgaver i matematikk på norsk.


Lærerike programmer og klipp innenfor temaet . Elevene skal skrive fortellende tekster med fokus på gode beskrivelser. Bruke skrivestartere som du finner blant annet på kittys oppgaver. Individuelt arbei par- og gruppearbei felles gjennomgang og faglig samtale og diskusjon. Arbeid med praktiske oppgaver knyttet til.


Glimrende oppdelte oppgaver , og en ressursbank i hvert eneste emne vi har om. Kittys oppgaver fra nett. Velkommen til Vi i verden 5-7! Barn i Calcutta Vi i verden 5-er Cappelens RLE- verk for 5. På dette nettstedet kan du øve på oppgaver , sjekke det du . Drill brøk Tallhuset Brøk og tallhus Brøk og tallhus. Adddisjon to siffer Adddisjon fire siffer Adddisjon desimaltall.


Frimerkeklubben Spurv regnskap. Lenker for lærere Lenker for elever Lenker for . Arbeidssted vil primært være ved Norsk Fiskeindustrimuseum/Neptun på Melbu, men også med oppgaver i hele Vesterålen. På nettstedet til Stairs finner du link til hvert trinn, ordbank, oppgaver til “Readers facts”, og lærersider (krever innlogging). Drilleoppgaver i matematikk som er egnet som ukentlig mattelekse/skoleoppgave ligger her sammen med andre oppgaver for 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg