fredag 25. mars 2016

Hafjell skiutleie

Besøk Hafjells skiutleie og skiservice. Lei skiutstyr i topp kvalitet eller få service på ditt eget. Velkommen til Hafjell Sport på Gaiastova. Vi har også storkiosk . Utleie av slalåm, telemark, snowboard og langrenn.


Hvis du planlegger å leie utstyr til din skiferie i Hafjell , finner du informasjon om utleie av ski og . Skiutleie for Hafjell - Leie skiutstyr - Skiinfo. Skibua Hafjell er den nye skiutleien i Hafjell. Vinteren nærmer seg og vi trenger flere medarbeidere . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. I Skibua på Hafjell finner du vår skiutleie , skishop og verksted i en koselig miljø fylt med minner fra skihistorien. Vår passion er ski og fjell og vårt mål er å gi deg . Styre og administrasjon arbeider uten vederlag.


Formålet er primært å organisere og finansierere oppkjøring av skiløyper i Hafjell og Øyerfjellet. Sports- og fritidsutstyr - Utleie. One of Norways biggest and best skirentals. All you need for an perfect day of skiing.


BUA Øyer har avtale med Hafjell skiutleie ang alt av alpin- og snowboardutstyr. Kom innom BUA for å få fylt ut en låneblankett. Alpin- og snowboardutstyr låner . Tar ikke lenger imot søknader . Gjelder bakker med flomlys.


Du slipper å velge mellom familieferie og rå skikjøring. Utover dette består anlegget av ski-shop og skiutleie , hyggelige spisesteder, . Her finner du begge deler. Produkter og tjenester. Navn Driftsinntekter mill.


Putte Gottlieb er innehaveren av Skibua som ligger rett over veien for inngangen til skianlegget i Hafjell. Butikken virker anonym utenfra. Dette er butikken for deg som liker å stå på ski og som ønsker gode produkter til konkurransedyktige priser.


Du finner oss på toppen (Gaia) og i bunnen av . Skipatrulje Ski patrol. Hafjell i februar fikk status som nasjonalanlegg for de tekniske. Finn unike steder å bo med lokale verter i 1land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg