mandag 21. mars 2016

Uregelrette verb spansk presens perfektum

Verb presens perfektum. Start studying Spansk uregelrette verb i presens perfektum. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Presens perfektum av regelrette verb.


Litt forberedende spansk før du reiser. Uregelrette former i presens. I noen verb endrer stammevokalen seg i de formene der trykket ligger på stammen. Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.


Det første jeg skal gjennomgå på bloggen er regelrette verb. I dag skal jeg forklare hvordan man bruker presens perfektum på spansk. Spansk grammatikk: presens på spansk - regelrett bøying. Bøyelsen av det norske verbet spanske i alle sine former med vår gratis, online.


Lurer du på hvordan du bøyer det norske verbet å spanske ? Ar- verb og Ir- verb bøyes helt likt i nosotros i presens og indefinido. Lourdes er så liten at hun fremdeles tror at alle indefinido er regelrette. Stammen på verbet : er heile verbet utan dei to siste bokstavane som.


Berre verba ser, ir og ver vert bøyd uregelrett i denne tida, sjå s. B) elever som har hatt spansk på vgog vgi videregående skole. Preteritum perfektum (tidligere pluskvamperfektum). Tagged with grammatikk, selvrettende oppgaver, spansk , verb. Endingene de får i preteritum og perfektum partisipp, vises i rødt.


Til høyre står uregelrette verb , både uregelrette svake verb, s-verb og sterke verb i. Hjelpeverbet haber har uregelrett bøying i presens indikativ: haber yo he tú has. Somme vanlege verb har uregelrett partisipp: Participios. På spansk kan vi bruke pretérito perfecto omtrent som på norsk, altså med avslutta . Tirsdag i uke og tilbyr vi eksamenskurs i spansk for 10. I tillegg lærer vi litt om noen av de ulike kulturene i den spansktalend e verden. Repetisjon av Fortidsformen PRESENS PERFEKTUM s. Kunne sammenligne med regelrett og uregelrette verb.


Undervisningsvideoer i spanskfaget. Regelrette verb i presens og det uregelrette verbet ser. Eksempler på refleksive verb på norsk er å vaske seg, å gre seg, å sminke seg. Slike verb er som regel refleksive på spansk også. Perfektum partisipp av de regelrette verbene.


Spansk har tre grupper med regelrette verb , og kvar gruppe har sitt eige. Kunne bruke de forskjellige verbtidene, snakke om klær, vær, friti reise, hus og. Hovedformene er infinitiv, presens, preteritum og ( presens ) perfektum. Vi har også andre former,.


De regelrette verbene kan. Jeg går på kurs for å lære spansk. Me vekslar mellom spansk og norsk som kommunikasjonsspråk i timane. Det vil vere munnleg trening i. Direkte og indirekte objekt. Viser hvordan spansk Gerundium benyttes med estar og enkelte andre verb (inkl. uregelrette verb ). Skriftlige kapitteltester.


Informasjon om spanskprøve på Onsdag. Kunne bøye noen uregelrette verb i presens , perfektum og gerundium . Tilbake Disse er ment som verkty for hjelpe dere forst hvordan vi byer verb p spansk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg