torsdag 30. mars 2017

Ef norge ansatte

Lær mer om EF `s misjon, hva vi gjør, våre avdelinger og virksomheter og vår sosiale tilnærming. Hovedkontor: Lucerne, Sveits. Postadresse EF Education First Postboks 133 Vika 01Oslo. Vi vil gjerne presentere de som sitter på kontoret hos EF Norge. Bli kjent med oss , vi er EF.


Dagens ansatt er Anders som har jobbet hos EF i år og måneder, . EF High School Exchange Year For elever på videregående. Deretter er det våre ansatte på EF -kontoret i Oslo som vurderer din søknad videre, hjelper deg . Vi har vært i kontakt med alle våre norske studenter og ansatte i Barcelona, de har det bra etter forholdene. Om noen trenger å snakke med en veileder hos EF.


Vi har laget en egen blogg hvor studenter og ansatte kommer til å skrive om opplevelser sammen med EF Norge. Akkurat nå er vinneren av russekonkurransen. See more of EF Norge - Språkreiser og studier i utlandet on Facebook. Mangler: ansatte EF Education First – Jobbmuligheter og ledige stillinger - KarriereStart https://karrierestart. Startsiden for jobb og karriere i Norge.


EF har over 20ansatte , lærere og frivillige, med kontorer og skoler i over land. Antall ansatte , 000. EF Education ( EF står for Education First) ble grunnlagt i Sverige i 19av Bertil Hult , som . Selector(#taw),b=document.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg