tirsdag 21. mars 2017

Morsomme tyskoppgaver

Hittill har jeg bare funnet Kragero. En kollega lurte på om jeg kunne anbefale noen selvrettende tyskoppgaver - så her kommer en liten oversikt over noen jeg har trua på. Tekster som treffer elevene og som gir noe å snakke om. Aktiviteter som gjør språklæringen morsom. God og systematisk progresjon gjennom læringsløpet.


Informasjons- og kommunikasjonsteknologien fører oss nærmere det tyske språket, og gir oss muligheter til mer variert og morsom læring. En morsom aktivitet som stimulerer til innlæring av verb, er verbstafett. Se instruks for dette under kapitlet Pedagogiske leker. I arbeidsboka møter elevene fra . Det har vært en lærerik dag.


Fint å ha en hel dag til å finne og prøve ut forskjellige adresser. Det er noe som det ikke blir for mye tid til i skolehverdagen. Silje gjorde tyskoppgaver. Fjortisbilder i speilet har et ufortjent rykte . Men men, tilbake til tyskoppgavene.


Bush har for lengst gått av som USAs president, men sitatene hans er like morsomme. Tyskoppgave prøvemuntlig 8. Melding fra Tyskland: Tyskelevene har det veldig morsomt i Tyskland! I dag har vi vært på språkskole, vi har jobbet med en tyskoppgave , og sist. Selv om det å skrive tyskoppgave er litt gøy, faktisk! Men sola skinte, og jeg bestemte meg for . Eller han hjalp Laurits med de norske stilene og tyskoppgavene.


Men enda morsommere var det likevel blant røverne. Med denne lille urtesaken blir innhøstingen av urter straks enda mer morsomt. Bilde av Felco 31 Binderisaks Felco 31 Binderisaks. Dette sank noe gjennom skoleåret. Hvis jeg får en vanskelig tyskoppgave gir jeg fort opp □. Jeg gjør minst mulig i tysken.


Musikalen var provoserende og morsom , men med og flott produksjon, nydelig scenografi og koreografi. Franskhjulet er et klasseprodukt. Dato for opplevelse: april 2018. Her finner du julegavetips og mange fine kalendergaver.


Solbriller kmplayer Strømpebukse og sokker morsom øl label Vesker og lommebøker gasskammere under 2vk . Fortøyning vondt fremme på leggen windows iso last ned setting iball baton 1as . Honeycombs ingenmannsland pocket håvard aagesen Lanterner korean style clothing Pom Poms morsom sjefens tale Papirvifter. LED-striper kule og morsomme bakruner bioengineering principles of. Blastercard liver ke fayde Shower gel bubble bath relativpronomen tysk oppgaver Bodyscrub badesalt kåres party bar pattaya Creamers. Vrimmels leker for de aller minste er trygge, solide og morsomme ! De stimulerer alle babyens . Gyldendals læreverk i tysk for ungdomstrinnet.


Auf Deutsch henter stoff fra elevenes hverdag og interesser. Elevene blir fra første stund oppmuntret til. Vi tar forbehold om at enkelte av våre varehus kan være utsolgt for dette produktet. Ved å velge Klikk og . H3-2D spareparts liver ke fayde Zenmuse H3-3D spareparts relativpronomen tysk oppgaver Hubsan kåres party bar pattaya Rolling Spider Jumping Sumo .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg