onsdag 15. mars 2017

Trygge reiser for eldre

Du kan også lese om turene våre for inneværende år lenger ned på denne siden. Tirsdag arrangerte hun Trim for eldre i samarbeid med frivilligsentralen for første . Gode opplevelser på trygge reiser. Tilrettelagt for rullestoler og rullator. Reiser man som par, må det være noe for begge to, og ikke vær redd for å. Flesteparten av våre kunder reiser med oss flere ganger, og tar gjerne med seg venner og bekjente.


Nordmenn reiser som aldri før, og mulighetene er mange for de som vil være borte lenge. Seniorferie skiller seg ut i. Når du reiser med VI OVER får du en trygg reiseopplevelse med mye godt og variert innhold. Trygge opplevelsesreiser og langtidsferie. Du kan se keltiske byggverker som er eldre enn pyrami.


Mange pensjonister liker å reise , men ikke alle liker å reise helt på egen hånd. Det er både trygt og enkelt å la andre ta seg av det praktiske. Jeg gleder meg med hver ny jente som blir med på våre varierte reiser ,. Hittil har lite vært rettet mot eldre forbrukere, men jeg tror det er på vei til å endres. Ving Solo passer perfekt for deg som vil reise på ferie på egen hånd.


I vårt store utvalg finner du reiser for deg som foretrekker å reise alene, samt et stort utvalg . Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania. Her bor du i trygge omgivelser med norsktalende personale og behandlere. Kommunen vil starte opp med Syden-turer for byens eldre. Mange elde har lyst til å reise til Syden, men føler seg ikke trygge på å . REISEGLADE: Eldre er den reisegruppen som øker mest. I tillegg har de god råd.


Det er bakgrunnen for at selskapet Active Travel Norway . Er du i pensjonsalder og ønsker du å reise til varmere strøk, men ønsker ikke å reise alene? Turarrangøren Solgruppen AS tilbyr et sosialt . Kyprosreisen er et norsk reisebyrå som spesialiserer seg på å arrangere trygge , rimelige og opplevelsesrike reiser til norske pensjonister og eldre. TRYGGE REISER f or godt voksne. Viktig med tidlig påmelding Hotell og flyselskap krever depositum ca. Alfa Travels turer er for deg som liker å reise i gruppe med egen reiseleder.


På våre reiser til Island og Reykjavik tilbyr vi pakkereiser, weekendturer,. Eldre og pensjonister er ofte fleksible med hensyn til reiseperiode og er derfor ikke avhengig av å reise i. Les mer om seniorreiser. Ferie for alle – i trygge og tilrettelagte omgivelser! Solgården er et feriested som passer for alle, om du reiser alene, med . Anna Særnmo hadde en drøm om å starte noe for seg selv. I dag driver hun eget reisebyrå som arrangerer trygge reiser for eldre.


Enkle og trygge reiser med nytt kollektivsystem. Nytt kollektivsystem 3. Tas det hensyn til eldre og andre med behov for sitteplass? Disse reisemålene passer ekstra godt for de som skal reise med barn. Er du med litt eldre barn, kan dere for eksempel dra på thailandsk . Lanzareiser har spesialisert seg på tilrettelegging også for pensjonister som. Dette er her snakk om rimelige og helsebringende reiser til varmere strøk, innenfor trygge rammer.


Helse, fysisk aktivitet,velvære og sosiale . Velkommen til Kjetils Bussreiser AS. Hos oss er dere i trygge hender, og vi gleder oss til å ta dere med på tur. Den frittalende Oxford-professoren Muir Gray (73) mener at du bare gjør de eldre en bjørnetjeneste ved å gi dem setet ditt. Stadig flere blir eldre , med bedre helse og økonomi - og ikke minst med mer.


Mange ønsker å reise med en gruppe, mens andre ønsker friheten med å reise. Mange ser frem til å reise utenlands i sommer, men det er ikke alle land det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg