torsdag 30. mars 2017

Våpenloven 2019

Den nye våpenloven ble diskutert og vedtatt av stortinget 8. Tilhørende NOU – Norges offentlige utredninger. Nyheter og innsikt om våpenloven. Våre våpenlover skal endres. I våpenloven som ble vedtatt 8. Vi ser på hva den nye loven vil innebære for jegere og andre våpeneiere. Stortinget har konkludert på ny våpenlov.


NY VÅPENLOV : – Urimelig at lovlige våpeneiere må innlevere sine våpen uten kompensasjon, mener. Nå varsler statsministeren at nye våpenlover er på vei. En mann i 30-åra bestilte springkniv fra Taiwan, og brøt våpenloven.


Når ny våpenlov trer i kraft vil flere halvautomatiske skytevåpen bli forbudt. FORBUDT: En amerikansk våpenhandler viser frem en modifisert utgave av riflen Ruger Mini 1 som blir forbudt etter den nye våpenloven. Et overordnet mål med lov om skytevåpen og ammunisjon ( våpenloven ) er å . Høyre avviser at ny våpenlov åpner for overraskende husransakelser. Våpenloven , lov om skytevåpen og ammunisjon m. Norge omhandler våpen i generell betydning.


For dager siden - Oppdatert: 25. Et flertall av amerikanerne støtter strengere våpenlover , viser en ny måling. Sist oppdatert: 10:3 25. Flertall for strengere våpenlover.


Nok er nok, sier Yolanda Renee King under marsjen for strengere våpenlover i USA. Varsel fra POD om hvordan den nye våpenforskriften vil videreføre det som er vedtatt i ny våpenlov. Alle tidligere godkjente halvautomatiske rifler til øvelses- og.


Dømt for brudd på våpenloven. Etter skytemassakren i Las Vegas sist helg, er det helt uforståelig at USA ikke vil diskutere sin liberale våpenlovgivning. Norsk lov faller inn under våpenloven. Etter den nye våpenloven trenger ikke politiet lenger å varsle om kontroll av oppbevaring av våpen. Helt ubegripelig, mener Norsk . Høyesteretts ankeutvalg bestående av.


Mann i 20-årene anmeldt for brudd på våpenloven. Han ble anmeldt for innførsel av narkotika og brudd på våpenloven , sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Terje Marstad. NETTAVISEN): Saken er korrigert. Opprinnelig tittel var: Ny våpenlov kan åpne for kontroll av en halv million norske våpeneiere uten . Her er de viktigste endringene.


Etter angrepet i München fredag krever Tysklands visestatsminister Sigmar Gabriel at våpenloven skjerpes. Til våren skal stortinget vedta ny våpenlov som inneholder punkter. Lovlydige våpeneiere bør bite seg spesiet merke i forslaget om og fjerne . Forslag til lov om endringer i politiloven mv. Til endringene i politiloven. Se hele loven: Lov om skytevåpen og ammunisjon m. Categories: Andre saker, Miljøgifter Comments are off for this post.


Fyrverkeri krever ikke skyteprøve etter våpenloven , – sier leder i . For å få tillatelse til å inneha eller eie våpen i Norge må du oppfylle kravene som våpenloven setter til personer for å få våpenkort. Det er de samme kravene som . Jaktinteressene tatt vare på i ny våpenlov. Regelverk og retningslinjer.


I dag ble det presentert ny våpenlov. New Zealands statsminister Jacinda Ardern .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg