fredag 23. juni 2017

Høyskolen kristiania kurs

Alt fra enkeltkurs og årsenheter til master- og bachelorgrader. Når du skal bestille et kurs eller et studium gjør du dette her på våre nettsider. MINE SIDER for å favorittmarkere kurs og studier du er interessert i. Bedriftsøkonomi gir deg en innføring i fagområdet bedriftsøkonomi, og du får innsikt i hvordan data fra regnskapet kan benyttes i økonomiske beregninger. Få en forståelse for sentrale begreper og sammenhenger, blant annet arbeidsledighet, inflasjon, fordeling, handel og internasjonal økonomi. Vårt kurs i rekruttering gir deg kunnskap om ulike typer intervjuformer du kan bruke i rekrutteringsarbeidet.


Få innsikt i hvordan data fra regnskapet kan benyttes i økonomiske beregninger. Noen ganger er servicekvaliteten . Dette får jeg ikke til. Lurer du på hvordan du skal holde en god presentasjon . Lær deg god presentasjonsteknikk med Kjell og Mads. Digital markedsføring gir deg kunnskap om web marketingmix, i tillegg til forståelse for at nettet er en kanal som har en egen forretningsarena med en annen . Co-creation handler om en annerledes måte å innovere på.


Endringsledelse og kommunikasjon er et kurs for deg som ønsker å forbedre din forståelse for egen lederrolle og . Makroøkonomi gir deg en innføring i viktige makroøkonomiske emner og gir deg en forståelse for hvordan du kan analysere økonomiske problemstillinger. Kurs i basiskompetanse høyskolepedagogikk. Kreativ skriving er et kurs som skal lære deg å skrive bedre, både friere tekster og tekster med bestemte mål. Du vil bli en mer bevisst språkbruker og får et større . Kamilla og Rachel deltok på kurs i presentasjonsteknikk med høyskolelektor og retorikk ekspert Kjell-Terje Ringdal. Her deler de sin erfaring.


Operativ personalledelse er et tverrfaglig kurs som gir deg kunnskap om både organisasjonspsykologi, personlighetspsykologi og administrasjonsfag. Lær grunnleggende markedsføring eller ta kurset som en del av våre. Kjernefag Vi anbefaler at du starter på 1. Statistikk for økonomer gir grunnlag for å forstå og selv anvende enkle sannsynlighetsteoretiske og statistiske argumenter. Grunnleggende Photoshop.


Lær om hovedregler, viktige enkeltregler og prinsipper innenfor arbeidsretten samt praksis om HMS. Kompetansen har overføringsverdi til andre rettsområder. Oslo, Bergen, Trondheim og på nett. Beskrivelse Ledelse gir deg en forståelse for ulike ledelsesteorier, både i et historisk perspektiv, og ut ifra dagens virkelighet. Kristiania Nettstudier?


Hvordan ledelse kan praktiseres . Søknadsfrist: Hver dag, hele året. Messestand og eksponeringsdesign - kurs for UB-elever. Black weekend: Høyskolen kristiania markerer Black friday med å tilby. Mortensens stiftelse er en privat høyskole i. Kursene må tas i kronologisk rekkefølge. Kurset kommer med et eget pensum om Swift.


Studenter som ønsker å gjennomføre flere emner per semester, må gjennomføre alle obligatoriske arbeidskrav innen . Vårt formal er gjennom treninger, kurs og konkurransespill å øke antall studenter i fysisk . En av Norges eldste private aktører innen utdanning. Erfaringsbasert master i praktisk lederskap. Prosjekthåndboka til din skole eller bedrift?


Kontakt oss i dag for et. Endel av dem drar på kurs og konferanser, men om folk har hull i. Addisco og FLT er stolte av å kunne presentere et nytt kurs. Sør-Trøndelag, Lukas fagskole og kurssenter , 5 0. Hogne har særlig erfaring med å utvikle og gjennomføre kurs , både gjennom. Westerdalsnavnet videreføres i fagområdene Design og kommunikasjon, Film og medier, . Bli med på et praktisk og engasjerende kurs hvor du får konkrete verktøy som bidrar. Praktisk lønns- og personalarbeid tar opp hvordan vi skal håndtere og følge opp medarbeidere i ulike situasjoner.


KS Hedmark og Oppland inviterer igjen til saksbehandlerkurs med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg