torsdag 29. juni 2017

Styreportalen bbl

Styreportalen gjør hverdagen enklere for tillitsvalgte. OMT BBL Portal for fakturaattestasjon er et nettbasert verktøy for tillitsvalgte i boligselskapene. Portalen er et standard verktøy for alle . Lær hvordan du logger deg inn og registrerer bruker i styreportalen til Bate.


Kan jeg leie ut boligen min? Kongsvinger og omegns boligbyggelag AL. Vår visjon er “Tid til å leve”. Ved å være medlem får du tilgang på . Jan Andrè Ulriksen Fagansvarlig salg.


Torill Narvåg Salgssekretær. Nina Johansen Fagansvarlig. Som en av regionens største boligbyggere er vi alltid på jakt etter gode muligheter til å bygge de beste boligene for våre medlemmer. Bate boligbyggelag , Stavanger, Norway.


Medlemsfordeler og forkjøpsrett. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan . Her finner du info om MOBO Helgeland BBL. Besøksadresse: Thora Meyersgate (Mo i Rana) Torolv Kveldulvsonsgate 25 . Buskeruds største boligforvalter med mer enn 3boligselskap som . Boligbyggelaget i Ringerike. I anledning Polarlys BBL s års jubileum feirer vi med meget gode priser på.


Nybygging skjer i regi av . Tilgang til denne funksjonen finnes under Registrer deg oppe til høyre i . GARANTI eies av boligbyggelag , som forvalter innpå 100. Faktura sendes: faktura@abbl. Link til styreportal finner du her.


Med ekspertise og lang erfaring innen nye boliger og forvaltning av borettslag og sameier, skaper vi gode og trygge hjem for alle våre medlemmer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Et boligbyggelag er etter norsk rett et samvirkeforetak som har til formål å skaffe medlemmene (andelseierne) bolig – som regel gjennom et borettslag – og å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg