fredag 17. november 2017

Klippekort buss

Oversikt over priser gjeldende fra 1. Bruk av overgangsbillett buss tog krever periodebillett hos NSB. Her kan du finne informasjon om FRAM-appen . Se alle våre billetter og priser for T-bane, trikk, buss , båt og tog i Oslo og Akershus. Andre priser og betingelser. Barn, student, honnør og vernepliktig betaler halvparten av voksenpris. Ta buss med mobil i hele Agder!


Med AKT Billett-appen er det enkelt å forhåndskjøpe periodebilletter. Klippekort på bussen skal gjøre det litt enklere å ta bussen av og til. Men prisen på enkeltbilletter går opp for de som ikke har kort. Last ned våre mobilapplikasjoner. Til deg som har autoreise ( klippekort ) utenom Stor-Trondheim.


Velg antall soner du skal reise i for å se hva billetten koster med buss eller trikk. Innlandskort Innlandskortet benyttes som elektronisk billett på busser i Hedmark og Oppland. Hvis du fyller ditt reisekort med periodebillett på bussen i Grenlan må det betales med bankkort.


Gamle reisekort merket Vkt kan fortsatt benyttes. Her er dei viktigaste endringane: Buss , bybane og Askøyruta. Enkeltbillettar: prosent rabatt på enkeltbillett vaksen blir tatt bort. Elektroniske kundekort for buss og båt i Sogn og Fjordane. I dag kan du betale med dei fleste kredittkort, online-kort og kontantar.


Om du ynskjer refusjon for eitt. Informasjonen om prisane kan du finne ved å trykke på lenkene. Godkjente betalingsmåtar ombord i buss , båt og ferje. Førehandstinging av billettar til ekspressbåt og ekspressbussar. Vi hjelper deg så fort vi kan.


Betaling for klippekort skjer kontant eller med faktura. Buss går som oppsatt bussrute, og drosje kan bestilles innenfor en gitt tidsramme ved behov. Vi vet at reisen din verken begynner eller slutter på togstasjonen. Derfor samarbeider vi med buss -, ferge- og reiseselskaper over hele landet for å ta deg helt . I tillegg så innføres det klippekort i mobilbilletten.


Fylkestinget har vedtatt nye priser i kollektivtrafikken i Hordaland. Det blir et tilbud til . Ettersom endringene nå snart trer i kraft, har Skyss informert om dette på sine . Fleksikortet blir også videreført. Dette er et klippekort for buss med reduserte priser per reise.


Dette blir i dag finansiert av belønningsmidler fra . Velg fra og til sone fra listen under eller klikk på kart-knappen for å velge fra og til sone i kartet. Klikk så søk for å få opp prisene på de enkelte produktene. Sjåførene gleder seg over at de nå skal håndtere mindre . Slik får du plass i Sove og Komfort Natt. Mor med jente og gutt på bussen.


Boreal Buss AS og Kolumbus AS har signert ny kontrakt om drift av busstjenester i området Ryfylke Sør. Boreal får dermed oppgaven med å frakte passasjerer . Buss rimelig og komfortabelt mellom Oslo–Arendal–Kristiansand. Her finner du mer informasjon om rutebusstilbudet Tide Buss AS leverer i ditt område.


Vi leverer ulike rutebusstjenester i flere fylker. Ombordpris, 11-, 8-, 4-. Bussen stopper på alle busstopp langs ruten. Fra og med i dag kan du kjøpe månedskort på bussen , her på Gran Canaria.


Stavanger lufthavn, Sola. Rabattene som gis kan variere fra avgang til avgang, men det vil alltid lønne seg å kjøpe billetten i forkant på nettet kontra fra sjåfør på bussen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg