tirsdag 28. november 2017

Søke visum

Foto: Illustrasjonsfoto: Ságat. En mann i 20-årene ble frifunnet for å ha utført grovt uaktsom voldtekt, men dømt for å . En mann i 30-årene fra Vefsn er i Alstahaug tingrett dømt til dagers betinget fengsel for vold. Det var i april i år at mannen slo til en annen . Straff som medfører karenstid.


Ved ubetinget og betinget fengselsstraff beregnes karenstiden etter tabellen i § 5-1.

Ved samfunnsstraff og ved bot ilagt ved . Tennisbanesaken: En hytteeier og en byggmester er i Aust-Agder tingrett dømt til betinget fengsel i dager og bøter på 100. I et lukket forum på nett chattet Kongsberg-mannen om seksuelle fantasier som handlet om barn. I tingretten ble han dømt til dagers betinget. Det er kun en dansk dom som ender med betinget fengsel , i det norske materialet finnes det en deldom på dager, der dager ble gjort betinget.


Betinget fengsel og bot for Mourinho. United-manageren skal ha akseptert straffen etter alt bråket med spanske skattemyndigheter. Percy Rosengren, som står bak Demokratbloggen, ble forrige dømt til betinget fengsel i fire måneder og dagsbøter. Dette etter å blant annet .

José Mourinho har inngått en avtale med påtalemyndigheten i Spania som gjør at hans skattesak gjøres opp med ett års betinget fengsel og en . Nå er tenåringen dømt til fengsel i dager, som gjøres betinget med ei prøvetid på to år. Videre dømmes han til ei bot på 5. For dager siden - Fire personer ble gjenkjent på TV – nå er den ene dømt til betinget fengsel i dager. Pensjonist fra Rauma kjørte bil med promille på 9. En mann i 60-åra fra Rauma er dømt til dagers betinget fengsel etter å ha kjørt bil i beruset tilstand. Fredag måtte de i retten – tiltalt for brudd på kulturminneloven. Sand la derfor ned påstand om betinget fengsel i dager for Ivar Amundsen, og dager for Svein Ove Buvarp.


I tillegg la han ned påstand . Unnlot å føre regnskap — fikk betinget fengsel. En mann fra Vesterålen er idømt fengselsstraff og bot etter en trafikkulykke. I retten uttalte den tidligere bedriftseieren at det var tidsmessige og økonomiske årsaker til at . For dager siden - NAMSOS: Nå er mannen i 30-årene dømt til fengsel i dager. Men fullbyrding av straffen utsettes med ei prøvetid på to år. For dager siden - Åtte måneder betinget fengsel etter tyveriraid.


Stjålet henger: Denne hengeren var blant gjenstandene den domfelte fikk med seg. Av Roger Marthinsen 08. Kjøreturen til ferjeterminalen kostet 55.


KAMPANJETILBUD: Prøv oss for krone den første måneden!

Få full tilgang til Bodøs mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, . En kvinne bosatt i Kristiansund ble dømt til dager betinget fengsel , og fikk en bot på 10. Den norske skiløperen Johannes Klæbo ble dømt til dager betinget fengsel og 10. Promillekjørte da han skulle hente barnebarnet. Ville kjøpe ferjebillett.


Aktor Per Martin Utkilen la ned påstand om 1dagers betinget fengsel for hadelandskvinnen som var tiltalt i en straffesak sammen med en . Etter en fuktig kveld i forkant lot snekkeren en kamerat kjøre. Fengselsstraffen blir da på bli minst dager ubetinget fengsel. En eigersunder er dømt til dagers betinget fengsel for å ha oppbevart våpen uten våpenkort. Johannes Høsflot Klæbo (22) erkjente straffskyld i Sør-Trøndelag tingrett onsdag, for trafikkulykken han var involvert i 12.


Forholdet var begått i prøvetid fra tidligere dom, hvilket normalt ville gitt ubetinget fengsel. Påtalemyndigheten la også ned påstand om betinget reaksjon. Ubetinget fengsel betyr at straffen må sones i fengsel, mens betinget fengsel betyr at straffen ikke må sones, på nærmere angitte betingelser.


En år gammel mann er dømt til dagers betinget fengsel for å ha skallet en annen mann til blods. Journalist Fredrik Önnevall og to andre ansatte i Sveriges Television er dømt til en betinget dom og bøter for å ha hjulpet en syrisk flyktninggutt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg