fredag 17. november 2017

Test av iskrem 2018

Diplom- is lanserer nyheten Lohilo, iskrem på boks med ekstra høyt proteininnhold. Smakstest :nbsp;Kroneis med jordbær og sjokolade . Se testpanelets dom i videoen over! GAMLEBYEN SKOLE (Nettavisen): Iskrem -gigantene kan friste med en rekke godbiter denne våren. Men ikke alle falt i smak hos vårt unge testpanel. De tre er Lohilo protein iskrembar , Døla- is og Krone- is vegan.


Under finner du testresultater av både kjeksis, pinneis, saftis og små boksis,. Stor test av årets is -nyheter: Fem får terningkast en! Samme is - men sjekk den forskjellen i størrelsen!


Ja, det er alltid billigere å. De andre istypene i testen er like store i eske og om singel- is. Men husk at noen pakker har mindre størrelse på iskremen enn hvis. De fleste sverger til iskrem på 17. En god iskrem kan løfte en dessert ti hakk.


Is er godt og det hører sommeren til. I et sunt og variert kosthold er det rom for en is innimellom, men blir det for ofte og i kombinasjon med . Vi fikk besøk av r Ole Johannes da vi testet syv av årets is -nyheter fra blant annet Hennig Olsen. Jeg elsker is , så jeg var ikke vond å be (meg selv) om å gjøre noe sånt her. Dette er sesongens mest Insta-vennlige iskrem. Det er også lagt vekt på . Hvert år forsøker iskremprodusentene å . Royal med bringebær, krone- is med peanøtter og karamell eller kanskje den klassiske.


Vi har testet sommerens is -nyheter. Gjør deg klar for en iskald sommer. VG har testet årets iskremnyheter. Is hører sommeren til, og selv om ikke alle iskremer er like.


TV Hjelper deg har også gjort en omfattende test for å finne ut nøyaktig hvor mye . Når solen titter frem frister det med en avkjølende is , men det kan være. Is - test : Disse nye småisene må du prøve . Sommeren har for fullt kommet til landet, og sommer er høysesong for isspising. Nå har Romerikes Blad testet noen av årets nyheter.


Noen spiser kanskje is hver dag i ferien. Hvis denne isen kommer i tillegg til, . Etterspørselen etter lett- is har skutt i været med den stekende sommervarmen. TEST AV SKYR ISKREM MED SALT KARAMELL.


E24) Publisert: 15:- 08. Ta testen her: Hvordan ønsker du arbeidsplassen skal være? Med vårt store utvalg av iskremmaskiner kan du lage din egen iskrem. Utforsk en verden av smaker, farger og. Jeg har testet begge to og mere til, og må si at jeg er helt frelst.


Diplom- Is har lansert to nye friske smaker i yoghurtis-serien Dream. Og det er bare flott for oss forbrukere at de tar sjansen. NO: En skikkelig gourmetiskrem er herlig å dele med noen man er glad i, men det er sannelig godt selskap dersom man for . Hennig-Olsen lanserer Norges første is med julebrussmak. Av Ole Kristian Tjernæs Onsdag 19.


Vår julebrus- is er for alle og vi håper vi har laget en smak som passer ganene i. TESTPANEL : Bjørn Faarlund ( f.v), Marte Kaasa Arntsen og Øystein Røe Larsen testet den nye julebrus-isen - og . Kan is bli enda kaldere? Her skal du lære mer om is ved å lage en skikkelig god iskrem. Les også : Test din temperatursans - hvor god er du til å kjenne temperaturforandringer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg