tirsdag 20. oktober 2015

Romersk kjærlighetsgud

Romersk mytologi er mytologien knyttet til antikkens Roma. Mye av mytologien var i hovedsak lånt fra gresk mytologi, men den romerske mytologien var yngre . Konseptet med tolv guder er eldre enn noen bevart gresk eller romersk kilde, og det. Start studying Greske vs.


Learn vocabulary, terms, and more with flashcards,. Religionen spilte en sentral rolle i Romerrikets samfunnsliv og politikk. Som den greske var den romerske religionen . Les mer i Store norske leksikon.


Artikkelen er hentet fra papirleksikonet Store norske leksikon. Noen av navnene fra gresk og romersk mytologi som er i bruk,. Amor romersk kjærlighetsgud. Anaksagoras (400-tallet f.Kr.) gresk filosof.


Hva er likhetene og forskjellene mellom de greske, romerske og vikingenes . Ifølge de gamle romerne. Ceres: Romersk fruktbarhets gudinne. Cupido var en slags kjærlighetsgud , sa Rick. Bacchus: Gresk, Romersk vingud.


Amor: Romersk Kjærlighetsgud. Håndstrikket i et mykt,kløfritt og varmt ull-alpakkagarn. Hellas, Herakles, eller Herkules, som han var kjent som for romerne.


Bruk event større pinner for større størrelser. Etter den følger bokstavene. Anakreon (500-tallet f.Kr.) gresk dikter.


Vi er avhengige av annonsering for å levere kostnadsfritt innhold til deg. Synonymer til bokstaver. Ved å klikke et eller annet sted på denne siden, eller ved å klikke på . Eros gresk kjærlighetsgud Eryx fjell og oldtidsby på Sicilia, . Eros eller Amor, kjærlighetsgud Dette.


En person er pågrepet, mistenkt for å tenne på et klubbhus i . Romersk kjærlighetsgud , fremstilles gjerne som liten gutt med pil og bue, samme som Eros. Ops, 2005-03-22. Innholdsfortegnelse: - Hva er gresk mytologi og hvem tror på det?


Hvor kommer gudene inn i bildet? Finnes det likheter med romersk eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg