mandag 26. oktober 2015

Nrk lisens

NRKs lisensavdeling avvikles. Dagens kringkastingsavgift blir erstattet med en. Inntil videre må du betale lisens som tidligere.


Flertallet i Familie - og kulturkomiteen på . Kan jeg betale lisensen med eFaktura og AvtaleGiro? Ja, for å opprette eFaktura benytter du ditt lisensnummer som eFakturareferanse i nettbanken. Kringkastingsavgiften, også kalt lisensen , er en offentlig avgift for alle som har fjernsynsmottaker. Stortinget har bestemt at lisensen skal kreves inn av, og tilfalle. Her finner du svar på generelle spørsmål om lisensen.


Må jeg betale lisens når jeg ikke ser på NRK ? Hvordan får jeg inn NRK uten TV-abonnement? Fredag la Kulturdepartementet frem den etterlengtede Mediemeldingen. Dermed legger NRK ned lisensavdelingen.


NRK - lisensen forsvinner og skal heretter betales over skatteseddelen . Dagens lisens skal fjernes, og finansieringsmodellen for NRK skal endres. TV-lisensen avvikles fra nyttår - erstattes av ny finansieringsordning. ERSTATTER NRK - LISENSEN : Fredag skal kulturminister Trine Skei . Men du slipper ikke unna, for en ny avgift vil overta.


Selvforsørgende barn som har fjernsynsmottaker, må løse egen lisens. AVVIKLER LISENS: Den ordinære kringkastingslisensen avvikles, og skal erstattes med en ny ordning. Om du ikke har gjort det enda og vil unngå et surt . Første termin overføres i 2. Debatten raser etter at kulturminister Trine Skei Grande fredag presenterte den nye mediemeldingen. Nå slipper folk å se denne regningen igjen, sier Siv Jensen. Baksiden av medaljen ble gjemt.


Frp forsøkte rett og slett å lure velgerne, for NRK skal neste år finansieres over skatteseddelen. Utvalget landet på en løsning der man anbefaler å erstatte dagens lisens med en. Ordningen ble avviklet ved årsskiftet, bekrefter økonomidirektør i NRK , Andreas Nordvik overfor avisen.


Det var bare ett problem . Underskriftsskampanje til NRK - Klikk for å lese hele kampanjen! NRK betales per i dag gjennom en lisens som er lik for alle, uansett om man tjener 60. NRK Lisensavdelinga fra , Nordland. Radio- og TV-selskaper. Torsag kom beskjeden om at NRK legger ned lisensavdelingen.


Kulturdepartementet orienterte torsdag formiddag NRK om at dagens kringkastingsavgift blir erstattet med en ny finansieringsordning med . Regjeringen har varslet . TV- lisens – nå får de svi. Mange har i lang tid vært imot denne lisensen og har ønsket å få den fjernet. Lei av å betale NRK lisens ? Dette gjøres i ditt hjem.


Blir du tatt for å benytte et tv-apparat . Derfor er dette en velkommen godbit. Andre irriterer seg grønn over avgiften. I forrige uke la Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti fram sin regjeringsplattform, etter at også KrF har sluttet seg til . Du betaler den to ganger i året, og størrelsen bestemmes av Stortinget.


Slik det er i dag er det ikke mulig å velge bort NRK når du har. Lisensen skal vurderes, men NRK skal uansett være offentlig finansiert. Jeg vil si at viljen til å betale lisensen står godt, og det er flere som betaler lisensen. Vi plomberer din tv hos deg i ditt hjem eller bedrift med autorisering og personlig service.


Med tv plombering slipper du å betale NRK lisens ! Et ekspertutvalg har vist til flere . Adresse: Torget etasje Postadresse: . I dag la kulturminister Trine Skei Grande fram mediestøttemeldinga. Av denne fremgår det at NRK i fremtiden skal finansieres gjennom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg