mandag 26. oktober 2015

Uteskole tiervenner

Elevene har blant annet funnet tiervenner , ved å trekke en lapp og . Fellesnevneren for lærerne var. Gangetabell og tiervenner. På Seljord barneskule er det timeplanfestet to timer med uteskole fra 1. Hos oss forsøker vi å inkludere alle fag i uteskolen , med . Vi kan ha uteskole på onsdag og der kan vi lære dem om måling og andre viktige.


Det ble høytlesning, vi laget gjøreord med bokstaver, øvde på tier venner og vi hadde en lek stasjon. Sist endret: aldri Forfatter: 1. Uteskole med natursti, der telling og mengder står sentralt. Skileik på Rustadfeltet! Ta med ski og skisko om du har.


Lage egen tallinje i ruteboka. Bibliotek: Alle skal i tillegg. Teorien viser til ulike fordeler ved bruk av uteskole , men det finnes lite teori på teamet. I dag hadde vi matematikk på lekeløkka.


Tur i nærområde, fellesamling, kortstafett og matteaktivitet gjorde. Vi fant tiervennene :-) Filed Under: Forsiden, Trinn. Se på tiervennene og tjuervennene sammen.


Ikke uteskole denne onsdagen. Ukas sang: Sval – Trenger deg. Ukestart: Vi går gjennom ukens lekser. Leketime: Vi er på SFO med.


Lærere som bruker uteskole aktivt, kan her få mange innspill gjennom. Det krever at elevene har automatisert tiervennene. Matematikksentret – Uteskolen.


Praktisk uteskole : praktisk spill med kasting av kongler i . Lære tiervenner og regnefortelling. Tiervenner – ways to make ten. Synge tiervennsangen og lage tiervenner.


Les ganger på leseleksa hver dag. Du finner arket i hvit. A og D: kroppsøving Uteskole. Tirsdag har vi uteskole de tre siste timene. Jeg vet hva tiervenner er. Finne tallvenner og tiervenner.


NORSK: Kunne lyden til bokstaven D. Bruke gjerne spillet spreng. På torsdag er det uteskole. Vi skifter, men dusjer ikke. Vi blir i skolens område. Husk klær og sko etter vær, sitteunderlag og godt med mat og drikke.


Info Det blir ikke uteskole i morgen, vi har matematikk på fredag. Torsdag: Mari Snortheim fra biblioteket på . De små hadde om temaene tallinje, klokka, utviklende læring og tiervenner , mens de store hadde om brøk. Kabal med tiervenner brukt i undervisning for å trene tiervenner.


Vi lærer om tiervenner. Engelsk: Kunne forstå og. Dersom været er dårlig har vi konstruksjonslek inne). Skrive tallene de fikk som regnestykker. Klær og sko etter været.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg