onsdag 21. oktober 2015

Sunne peppernøtter

I dag ble det sunne peppernøtter. Peppernøtter er ikke noe jeg er vokst opp med fra barndommen. De siste årene har jeg derimot laget dem. Endelig var det duket for den første sunne juleoppskriften!


Min første skulle egentlig bli pepperkaker, men så ble det visst peppernøtter fordi jeg . PEPPERNØTTER er visst en julekake som er mange sin favoritt;. Derfor er dagens oppskrift på peppernøtter av den mjuke varianten Eg veit det er . Prøv glutenfri og sukkerfri peppernøtter - en juleklassiker på den rå måten. Rapsolje inneholder like mye fett som smør, men det er sunnere fett. Ca porsjoner, én peppernøtt gir kcal.


Sunne og gode peppernøtter. Jeg er for tiden på leting etter gode erstatninger til kakene og søtsakene som vi bruker å ha i desember. De er alt jeg ønsker at søte og sunne saker skal være! Her har du en gammel og kjempegod oppskrift på peppernøtter ! Et must have til jul!


Oppskriften gir ca 1stk. KNIP KALORIER: Gjør julekakene litt sunnere i år. Trill pølser av deigen, skjær dem i biter og trill til peppernøtter. Er du også glad i peppernøtter ? Her får du oppskriften på et sunnere alternativ til peppernøtter - perfekt hvis du ønsker å spare på sukkeret, . Med denne oppskriften på hjemmelagde peppernøtter er enkel å. Julebaksten fortsetter!


Jeg blir i så godt humør av å sette på julemusikk og tralle rundt på. Kos deg med det alene, på tur, i farta, gi bort i gave eller spar det til julens kakefat. Består av noen få sunne , rene . Kakene er små, harde kaker som består . En sikker vinner blant både barn og voksne. Var rene bakeriet i barnehagen i dag, peppernøtter ble bakt . De er på ingen måte sunne , men det er jo tross alt snart jul. Her er en enkel og veldig god oppskrift på peppernøtter.


Disse danske peppernøttene ligner mye på de norske, men ingrediensene er litt annerledes. Her brukes hvitt pepper, slik at. Velg sunnere alternativer. Torsk og lutefisk er gode og sunne retter, så lenge du ikke drukner det i bacon og smeltet smør. NO nettbutikk for naturlig glutenfri mat importerer og selger sunne naturlige . Men det er mulig å ta sunne val, også i jula.


Av dei slag er dei mørke småkakene ofte minst energirike, som pepperkaker og peppernøtter. Det finnes mer eller mindre sunne varianter av julebakst, men er de. For ekstra sunne pepperkakevarianter, ta en titt på litt sunnere. Et kremmerhus fyllt med peppernøtter , og pepperkaker med nonstop og . Saftig, ikke spesielt sunn , men ekstremt god kake, laget av Wenche i dag.


Melkesjokolade byttes ut med mørk sjokolade – mye sunnere uansett. Hjelmesæth anbefaler å være bevisst og holde fokus på de sunne valgene i hverdagen, året rundt. Hva med peppernøtter :), lykke til med flytting. Kristine Weber deler sin oppskrift på sunnere pepperkaker.


Før i tiden måtte man ha slag kaker til jul. Se alle oppskriftene på kakene vi. Sunn pepperkake oppskrift for barn og familien.


Trykk ut hjerter, juletrær, kakemenn – og lag peppernøtter av deigen som blir til overs mellom. Bak dine egne deilige peppernøtter og la lukten av jul spre seg i huset. Krydderblandingen er sammensatt av srilanske, økologiske skoghagekrydder.


Vi laget både pepperkaker og trillet peppernøtter av de siste deigrestene. Følg meg gjerne på facebook (Naturlig Sunn ) eller instagram. Smak til med salt og pepper. Nøtter , sesamfrø og bladspinat kan drysses over til slutt. Pfeffernüsse – tyske peppernøtter.


Friske og sunne smoothies eller søte og fruktige drinker? Her kan du lese om Findus Norges personvernerklæring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg