tirsdag 20. oktober 2015

Muffins med banan

Prøv saftige og gode hjemmelagde bananmuffins med biter av hakket sjokolade. Perfekt måte å få brukt opp bananer som er blitt overmodne! Lærer du barna dine hva slags snadder som kan komme ut av brune bananer , kommer de aldri til å spise en eneste gul banan igjen! Oppskrift på nydelige . Denne oppskriften på Bananmuffins gir myke, litt kompakte og svært gode muffins med deilig banansmak.


Gode og saftige muffins med søt banan og hakket sjokolade. Har du lyst på muffins , men samtidig et ønske om å tilføre kroppen din. En middels stor banan (120g) bidrar med omkring av dagsbehovet ditt for kalium.


Ikke kast gamle bananer , bruk dem heller i bakst! Selv om bananskallet er blitt helt brunt, er som regel bananen inni brukbar til muffins og . Eg lagde en enkel, men likevell veldig god variant med banan og bringebær denne gangen:. Hvor mange kalorier tror du det er pr muffins ? Dette er veldig gode hverdagsmuffins med blåbær og banan. Du får 12-deilige muffins av denne oppskriften, avhengig av hvor store du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg