mandag 7. mars 2016

Ppu deltid

Praktisk-pedagogisk utdanning på deltid (årsenhet). Har du studert sentrale undervisningsfag? Emnet inngår som obligatorisk del av programmet praktisk-pedagogisk utdanning deltid , og kun studenter med opptak til dette programmet har adgang til emnet.


Hvis du har studert sentrale undervisningsfag ved universitet eller høgskole, kan du ta PPU og bli kvalifisert som lektor eller adjunkt. Fleksibel PPU (FPPU) – allmennfag. Da kan en samlingsbasert variant av praktisk-pedagogisk utdanning på deltid ved . Da kan praktiskpedagogisk utdanning på deltid ved Universitetet i Stavanger være noe for deg. Vi tilbyr både allmennfaglig og yrkesfaglig PPU.


PPU er ei lærarutdanning for deg som treng pedagogisk kompetanse for å undervise i eit fag . PPU kvalifiserer for arbeid i grunnskolen og i videregående . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. UiT er ikke ferdige med å planlegge undervisningen på PPU Deltid. Hvis UiT følger tidligere års organisering rundt undervisning, som var slik at de hadde to . Opptakskrav ‎: ‎Se under Søknadsfrist ‎: ‎1.


I tillegg til undervisningen kommer praksis i . PPU studiet er en ett-årig samlingsbasert . Førpraksismøter for PPU deltid og PPU deltid 2. Aktuelle deltakere vil få tilsendt innkalling på e-post med tidspunkt og rom for møte. Studentene får nærmere . PRAKTISK-PEDAGOGISK UTDANNING ( PPU ), DELTID Høgskolen i Østfold - Halden. En oversikt over samlingsukene for PPU - deltid og PPU-heltid for studieåret . Tusen takk til emneleder Kristin Beate Vasbø ved PPU deltid ved Universitetet i Oslo for at Rosa kompetanse skole fikk undervise studentene både i. Om lag søkere ønsket å ta PPU heltid eller deltid ved Universitetet i Bergen (UiB).


Forskrifta gjeld for opptak til praktisk-pedagogisk utdanning heiltid (PPU) og praktisk-pedagogisk utdanning deltid ( PPU deltid ). Fremføring av gruppearbeid. Torsdag og fredag vil det også være ordinær undervisning. The PPU deltid Department at the University of Oslo on Academia.


Pedagogikk årsstudium deltid er et nett- og samlingsbasert studium over to studieår. Hvert studieår består av et emne på stp som avsluttes med en eksamen . PPU , eller yrkesfaglærerutdanning som ender i en bachelor. Samtidig tar hun altså PPU på deltid , som går over to år og gir studiepoeng.


For dager siden - Utdanning, Antall primærsøkere, Antall studieplasser. Helsesykepleie, master, deltid , 45 25. Ppu deltid hamar, Geir er en ekte gründer, med et stort hjerte for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg