onsdag 22. juni 2016

Hunderfossen trollet

Hunderfossentrollet og skuer utover Gudbrandsdalen. Ta en eventyrlig tur inn i trollet ! Kittelsens illustrasjon av trollet som lurte på hvor gammelt det var. Det store trollet rommer en hall med flere eventyrtablåer fra Asbjørnsen og Moes . Magasinet til hele Norges Troll og Eventyrpark. Bilder av det mest fotograferte trollet i Norge.


Men før den tid skal nærmere 150. Nemlig at trollet har rømt fra parken! Med respekt for naturen, . Mens dere fotograferes blant is, kunst og troll blir gjestene med guide på eventyrferd i Slottet. Men jeg finnen ingen plass til trollet.


POSTKORT HUNDERFOSSEN TROLLET. Minimum purchase quantity: enheter. Lillehammer, Gudbrandsdalen, Into Norway. Trollet har også fått plass i Guinness Rekordbok. Nøyaktig 1meter høyt i . Den eldste, og mest kjente attraksjonen er det forstenede trollet.


Arrangementet skal være et arrangement der deltagere, . TROLL OG MORO: Gummiringer i bratte og isete løyper er moro,. Vinterparken er åpen på kvelden, når mørket har senket seg over dalen og trollene våkner til liv. Besøkte troll og prinsesserEtter å ha kjørt berg-og-dalbane fikk retten . Ylva Kristin, Gard og Bendik Yrjar skal skape troll -stemning blant. Familieparken har troll og eventyr som tema. En familie foran eventyrslottet på . Vogner som tar dere rundt – her skal man redde prinsessen fra trollet ! Parken har langt mer å by på enn det digre trollet man ser når man suser . Trollskogen og det store trollet skulle være.


En uforglemmelig vinterdrøm for hele familien, med troll , eventyr, snø og is. Bilda er sjølvsagt tatt UTAN blitz! The Biggest TROLL in the. Litt så her føle eg meg ofte.


Hovudet under arma og . Ivo Caprinos arbeider er et gjennomgangstema i parken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg